JANKOVIĆ JE ONO ŠTO NAM TREBA: Čanak čestitao Asvelu na pobedi i okrenuo se sledećim naporima!
Nenad Čanak, Foto: Beta/Branislav Božić

evrokup, 4. kolo

JANKOVIĆ JE ONO ŠTO NAM TREBA: Čanak čestitao Asvelu na pobedi i okrenuo se sledećim naporima!

Ovo je bio treći poraz Partizana u četiri meča grupne faze Evrokupa, što znatno otežava stvari ,,parnom valjku” u nastavku takmičenja

Objavljeno: 22:37h

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak naglasio je nakon poraza od Asvela (78:89) u četvrtom kolu Evrokupa da fizičke predispozicije nisu bile na strani njegove ekipe na ovom susretu.

Francuski klub je dominirao tokom čitavog meča u hali ,,Aleksandar Nikolić” i bez većih problema stigao do pobede u Beogradu. Ta dominacija, plod je i fizičke snage koju su imali košarkaši ASVEL-a u odnosu na Partizan, smatra Nenad Čanak.

– Igrali smo protiv veoma kvalitetne ekipe Znali smo kakva je ASVEL ekipa. Koristili su svoje fizičke predispozicije i uspeli da nas nadigraju. digrali smo previše mekano, oni su pogađali određene šuteve i eto…

foto: Starsport©

Ovo je bio treći poraz Partizana u četiri meča grupne faze Evrokupa, što znatno otežava stvari ,,parnom valjku” u nastavku takmičenja.

– Naš cilj jeste da prođemo grupu. I dalje smo konkurentni. U ABA ligi smo u Novom Mestu smo napravili kiks i to nam je i najveći kiks ove sezone. Mislim da ćemo biti u stanju da napravimo veća dostignuća kada sa novim pojačanjima budemo kompletirani – istakao je Čanak.

foto: Dado Đilas

Dogovrena je saradnja sa Stefanom Jankovićem i Entonijem Braunom. Janković je imao prilike već da debituje u novom klubu.

– Janković je odigrao i više nego što je bilo planirano. Novi igrač treba da stigne sutra i smatramo da će on doprineti da ostvarimo naše ciljeve – kazao je Čanak.

foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.