LJUDI, JA SAM SRBIN: Emotivna izjava Jankovića posle debija u Pioniru, a pitali ga i za koga navija!
Stefan Janković posle poraza od Asvela, Foto: Espreso.co.rs

espreso na licu mesta

LJUDI, JA SAM SRBIN: Emotivna izjava Jankovića posle debija u Pioniru, a pitali ga i za koga navija!

Na pitanje o dočeku navijača Janković je imao šta da kaže...

Objavljeno: 21:40h

Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u Evrokupu, ovog puta bolji je bio francuski Asvel, a posle utakmice najtraženiji za izjave bio je Stefan Janković, koji je doskora nosio dres Crvene zvezde.

- Izgubili smo utakmicu, uvek mi je teško posle ovakvog meča, idemo dalje, Asvel je jaka ekipa. U odbrani su nešto kao u Evroligi. Pozitivno je sve, ali teško mi je posle poraza. Mogao sam ja bolje da odigram, ali posle pet meseci bez treninga nije realno da budem u dobroj formi.

Na pitanje o dočeku navijača Janković je imao šta da kaže:

- Mislim da su me navijači prihvatili, znam da nas čekaju derbiji i sve to, ja sam košarkaš, ne bavim se drugim stvarima, volim da igram košarku. Daću sve od sebe kao i prošle godine, a sve ostalo nije do mene, ja ću da odradim sve maksimalno. Ja sam ljudi Srbin, posle toga stavite šta hoćete.

Da li je Grobar ili Delija, Janković je istakao sledeće:

- Bilo bi super da izjavim da sam najveći Grobar, nikada nisam ni izjavljivao tako nešto. Neću da svojim izjavama dajem na važnosti nekim drugim stvarima, ja znam ko sam i šta sam i najbitnije mi je da odigram košarku. Igramo protiv Zadra u petak, nadamo se pobedi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.