Ovde možete glasati: Da i dalje postoji Jugoslavija, ko bi bio najbolji košarkaš?

jaka konkurencija

Ovde možete glasati: Da i dalje postoji Jugoslavija, ko bi bio najbolji košarkaš?

Renomirani košarkaški sajt eurohoops.net. organizovao je veoma zanimljivu anketu, koja će privući mnoge ljubitelje igre pod obručima sa ovih prostora
Objavljeno: 14:34h

Mnogi košarkaški fanatici odrastali su u vreme kada je gospodarila čuvena jugoslovenska škola košarke, koja je u periodu od 1985-1991 "objašnjavala neke stvari", a ovim su odlučili da se pozabave i novinari sa renomiranog košarkaškog sajta eurohoops.net. Kako prenose, za njih je reč PLAVI značila "košarkaški dar sa neba". Mnogo toga se promenilo od tada, ali igranje košarke na ovim prostorima nije. I dalje igrači sa prostora bivše Jugoslavije pokazuje čist košarkaški talenat, a neke zemlje (pre svega Srbija) i dalje ostvaruju odlične rezultate.

eurohoops.net
Zbog svega ovoga eurohoops.net. je odlučio da organizuje glasanje, koje će odlučiti ko su trenutno najbolji "plavi", u Evroligi i NBA ligi. Evo ko je sve u konkurenciji: Evroliga: Miloš Teodosić Bogdan Bogdanović Miro Bilan Dario Šarić Stefan Jović Ante Tomić Miroslav Raduljica Pero Antić Zoran Dragić NBA liga: Boban Marjanović Nikola Jokić Nemanja Bjelica Goran Dragić Nikola Peković Nikola Vučević Jusuf Nurkić Mirza Teletović Bojan Bogdanović Damjan Rudež Mario Hezonja Ukoliko ste zainteresovani, svoj glas možete dati >>> OVDE. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.