IGRAĆE PROTIV PARTIZANA, A ZALJUBIO SE U GROBARE: Dok odrastaš sanjaš o tome, to je ono što želiš!
Dejvid Lajti, Foto: AP/John Raoux

EVROKUP, 4. KOLO

IGRAĆE PROTIV PARTIZANA, A ZALJUBIO SE U GROBARE: Dok odrastaš sanjaš o tome, to je ono što želiš!

Igrao je za brojne klubove

Objavljeno: 11:48h

Partizan u četvrtom kolu Evrokupa, u 19 časova, igra protiv ASVELA.

Jedan od igrača gostujućeg tima je Dejvid Lajti koji je nastupao za brojne klubove: Kantu, Nanter, Asvel, Trento, Sasari. Košarkaš ima 30 godina, a pred meč u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" je rekao da je to jedna od najčuvenijih hala u košarkaškom svetu.

- Partizan ima jednu od najčuvenijih hala u Evropi. Jedva čekam. Ideš na gostovanje u tu atmosferu, to je košarka i to je čini zabavnom. Znamo da su njihovi navijači strastveni, da je to veliki košarkaški grad i veliki košarkaški klub. Biti u toj atmosferi, to je košarka! Kada odrastaš, misliš o takvim velikim rivalstvima. Takvu atmosferu želiš. Naši navijači su sjajni, ali volim da igram i u gostima. Ti navijači, atmosfera, to želiš i to je nešto posebno. Biće to dobar test za naš tim i videćemo kako ćemo to odigrati - rekao je Dejvid Lajti.

Ako želi u TOP 16 Evrokupa, Partizan bi večeras morao da savlada Asvel, a kvota da će se to desiti je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Asvel.

Posle tri kola, Partizan ima pobedu i dva poraza, a ASVEL dva trijumfa i jednu izgubljenu utakmicu. Valensija je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom i prva je na tabeli, a drugo mesto dele ASVEL i Zenit.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.