ČANAK I VELIČKOVIĆ PRED ASVEL: Grobari vode u narednu fazu Evrokupa
Novica Veličković, Foto: Dado Đilas

EVROKUP, 4. KOLO

ČANAK I VELIČKOVIĆ PRED ASVEL: Grobari vode u narednu fazu Evrokupa

Utakmica je zakazana za utorak, 23. oktobar

Objavljeno:

Košarkaši Partizana u utorak u 19 časova igraju utakmicu 4. kola Evrokupa.

U dvoranu "Aleksandar Nikolić" stiže francuski ASVEL, tim koji je osamnaest puta osvajao titulu nacionalnog šampiona te zemlje. U prva tri kola grupe C, tim iz Francuske ima učinak od dve pobede i jednog poraza, dok crno-beli imaju jedan trijumf, uz dva poraza.

- Sutrašnja utakmica je veoma važna za obe ekipe, jer može puno toga da donese po pitanju plasmana u narednu fazu Evrokupa. ASVEL je tim koji se zbog spleta okolnosti našao u šestom šeširu, inače spada među kvalitetnije ekipe u ovom takmičenju. Fizički su jaki, imaju puno iskusnih igrača koji u datom momentu mogu da na terenu naprave razliku. Što se nas tiče, dobar rezultat bi nam višestruko značio i daćemo sve od sebe da kroz 40 minuta košarke do njega i dođemo - izjavio je Nenad Čanak, trener Partizana NIS.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kapiten crno-belih, Novica Veličković, veruje u pobedu.

- Svesni smo kvaliteta protivnika i toga šta je potrebno da uradimo ukoliko mislimo da ih savladamo. Verujem da smo u stanju da ponovimo neke od dobrih igara iz ove sezone i da pred našim navijačima zabeležimo važnu pobedu - istakao je Veličković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.