MILAN TOMIĆ SE VRATIO U MATIČNI KLUB: Lepši poklon za dobrodošlicu nije mogao ni da sanja!
Milan Tomić sa ekipom Radničkog sa Crvenog krsta, Foto: KK Radnički

NAŠAO VREME u gustom rasporedu

MILAN TOMIĆ SE VRATIO U MATIČNI KLUB: Lepši poklon za dobrodošlicu nije mogao ni da sanja!

Trener Crvene zvezde, koja igra kao preporođeno pod njegovom palicom, došao je u matični klub i prisetio se prvih košarkaških koraka

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde, koja je počela sezonu na najbolji mogući način, bez poraza u svim takmičenjima, Milan Tomić posetio je svoj matični klub Radnički sa Crvenog krsta posle 25 godina odsustva.

Nije mogao da izabere bolji momenat da dođe u posetu. Radnički je slavio u drugom meču zaredom u Prvoj muškoj regionalnoj ligi nad Borčom sa 74:63 i sada se nalazi na prvom mestu, koje može da donese plasman u viši rang takmičenja. Tomić nije mogao ni da sanja lepši poklon za povratak u klub posle četvrt veka.

Goran Kalinić i Milan Tomić
Goran Kalinić i Milan Tomić foto: KK Radnički

Naravno, tamo ga je dočekao njegov najbolji prijatelj i kum Goran Kalinić, sa kojim je trener crveno-belih stigao i da se u emotivnom susretu podseti nekih starih vremena, kao što su prvi košarkaški koraci, poziv za juniorsku reprezentaciju Jugoslavije.

Kako saznaje Espreso.co.rs, Tomić će ići na utakmice Radničkog kad god stigne, kao što uostalom rade ljudi iz Radničkog kada su u pitanju mečevi crveno-belih.

To nije sve, pošto je on posle meča sa Borčom popričao i sa trenerom prvog tima Goranom Vučkovićem, ali i koordinatorom za mlađe kategorije Žarkom Vučurovićem, koji pored rada na Crvenom krstu, pomaže i ekipi Partizana u pronalaženju i oblikovanju talenata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.