EL: Micov i Nedović rastužili Milutinova, Himki i dalje bez pobede, Željko bolji od Šarunasa!
Nemanja Nedović, Foto: EPA

EL: Micov i Nedović rastužili Milutinova, Himki i dalje bez pobede, Željko bolji od Šarunasa!

Nedović je ostvario učinak od 20 poena, četiri skoka i četiri asistencije. Micov je zabeležio 19

Objavljeno: 10:39h

Odigrane su još tri utakmice trećeg kola Evrolige, a na sva tri meča slavili su gosti.

Efes je porazio Himki sa 85:84 u predgrađu Moskve. Ruski predstavnik je tokom čitavog susreta bio u deficit, ali je uspeo da preokrene rezultat u četvtoj četvrtini i stigne na domak pobede. Ipak, u poslednjem napadu gostiju Doguš Balbaj je pogodio trojku i doneo Efesu drugi trijumf u Evroligi ove sezone.

Fenerbahče je ostvario treću pobedu. Izabranici Željka Obradovića pobedili su Žalgiris u Kaunasu sa 82:75 nakon daleko bolje igre u poslednjoj deonici, kada su preokrenuli rezultat i raspršili snove Šarunasa Jasikevičijusa da će nadmudriti svog učitelja.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters bio je najefikasniji u redovima litvanskog šampiona sa 23 poena. Po 14 su dodali Brendon Dejvis i Arturas Milaknis.

Kod gostiju iz Istanbula istakao se Kostas Slukas sa 20 poena. Luiđi Datome je upisao 11, a Jan Veseli 10 koševa. Marko Gudurić je u pobedi Fenera učestvovao sa osam poena, dok je Nikola Kalinić ubacio dva.

Armani je razbio Olimpijakos u Pireju 99:75, a sjajne role pružili su srpski internacionalci Vladimir Micov i Nemanja Nedović.

Nedović je ostvario učinak od 20 poena, četiri skoka i četiri asistencije. Micov je zabeležio 19, uz četiri skoka. Istakao se i Majk Džejms sa 22 poena.

U ekipi Olimpijakosa, Nikola Milutinov je imao dabl-dabl učinak od 15 poena i 10 skokova. Jorgos Printezis je postigao 13, a po 12 koševa su upisali Vangelis Mancaris i Saša Vezenkov.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.