BIVŠI IGRAČ VUČE TRAUMU IZ ZVEZDE: To jednostvano ne možete da zaboravite, i dalje mi je jako teško!
Tim Crvene zvezde iz prošle sezone, Foto: Dado Đilas

OTVORIO DUŠU

BIVŠI IGRAČ VUČE TRAUMU IZ ZVEZDE: To jednostvano ne možete da zaboravite, i dalje mi je jako teško!

Nije lako biti sportista...

Objavljeno:

Svi se sećaju promašaja Matijasa Lesora iz dvorane u Morači, kada je Crvena zvezda prošle sezone ostala bez trofeja u ABA ligi, samim tim i takmičenja u Evroligi naredne (ove) sezone.

U Španiji, gde nastupa za Unikahu, razgovarao je sa novinarima, a nikako nije uspeo da zaobiđe pričanje o crveno-belima, ali i baš o tom detalju:

- Naravno da se sećam. To jednostavno ne možete da zaboravite. Imao sam priliku da donesem pobedu Crvenoj zvezdi, odreagovao sam pomalo nespretno, lopta nije ušla u koš. Zvezda je ostala bez Evrolige, a titula koju smo kasnije osvojili me nije mnogo utešila, kao ni navijače. Nisam imao problema, niko mi nije ništa rekao zbog tog promašaja jer se takve stvari u sportu dešavaju, ali meni je bilo jako teško i dalje mi je teško kada se setim tog momenta - rekao je Lesor, a prenosi Sport klub.

Matijas Lesor
Matijas Lesor foto: Fonet

On je svestan da se i dalje govori o njegovom promašaju.

- Imao sam priliku da postignem zlata vredne poene, da budem junak. Umesto toga postao sam tragičar. Znam i svestan sam da se i dalje priča i piše o tom promašaju, ali sam isto tako svestan da je to sve sport i da život jednostavno ide dalje. Ponavljam, žao mi je što nisam pogodio i što Zvezda ne igra Evroligu ove sezone, ali sada to ne mogu da promenim - dodao je košarkaš Unikahe.

Šta Delije kažu na sve ovo?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.