TOMIĆ PRED ANDORU: Nepredvidivi su, umeju da budu veoma dobri, što se videlo protiv Barselone!
Milan Tomić, Foto: Espreso.co.rs

OPREZ NA NIVOU

TOMIĆ PRED ANDORU: Nepredvidivi su, umeju da budu veoma dobri, što se videlo protiv Barselone!

- Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi - istakao je Maik Cirbes

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u utorak ekipu Andore u utakmici 3. kola Evrokupa. Svoja očekivanja pred novi evropski okršaj izneli su trener crveno-belih Milan Tomić i prvotimac Maik Cirbes.

Crveno-beli ne znaju za poraz posle trijumfa nad Ulmom i Monakom u Francuskoj, a treća utakmica za protivnika donosi špansku ekipu koja je prošle sezone predstavljala jedno od najprijatnijih iznenađenja ACB Lige i koja je prošle nedelje u duelu sa Brešom šutirala fantastičnih 79.4 odsto za dva poena (27 od 34).

Dilan Enis
Dilan Enis foto: Espreso.co.rs

U ekipi Andore koja ima jedan poraz od Galatasaraja i pobedu nad Brešom igraju i dvojica nekadašnjih igrača Crvene zvezde - Oliver Stević i Dilan Enis.

Trener Crvene zvezde mts Milan Tomić očekuje dobru utakmicu:

- Nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno u Blaugrani. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro, sa druge strane izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. Mi moramo da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč - istakao je Tomić.

Maik Cirbes
Maik Cirbes foto: Starsport©

Svoja očekivanja izneo je i Maik Cirbes:

- Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi. Iza sebe imaju odličnu utakmicu protiv Barselone koja je dovoljan poakazatelj njihovog kvaliteta. Moraćemo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta da bismo nastavili pobednički niz - rekao je centar Crvene zvezde mts.

Utakmica u utorak je zakazana za 19 časova u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’. Sve servisne informacije o kupovini karata možete pronaći na sledećem linku uz podsetnik da će se na blagajni obavljati i prodaja sezonskih ulaznica koja ulazi u sam završetak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.