ZVEZDA ME NIJE HTELA: Feldin otvorio dušu posle odlaska iz Beograda, situacija sa novcem bila je problematična!
Džejms Feldin trenutno nastupa za Hapoel iz Jerusalima, Foto: Starsport©

sada je u izraelu

ZVEZDA ME NIJE HTELA: Feldin otvorio dušu posle odlaska iz Beograda, situacija sa novcem bila je problematična!

Feldin je u karijeri igrao za Breogan, Fuenlabradu, Kanut, Vakeros de Bajamon, Panatinaikos, Crvenu zvezdu...

Objavljeno:

Džejms Feldin je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu iz Panatinaikosa, došao je kao veliko ime, ali stiče se utisak je da nije pružio baš igre kakve su se očekivale. On je imao opciju u ugovoru da produži saradnju sa Zvezdom, ali to se tokom ovog leta nije dogodilo.

Džejms Feldin je stigao u Hapoel iz Jerusalima, a sada je dao intervju za Talkbasket.com u kom je pričao o uslovima pri odlasku iz crveno-belih.

- Imao sam opciju da ostanem još godinu dana u Beogradu, ali tim ne igra Evroligu ove sezone. Odlučivali su dugo da li da me zadrže ili ne. Situacija s novcem je bila problematična, dugovali su mi nekoliko plata. Bilo je tu dosta stvari... Odlučili su kasno da me ne zadrže. Bilo je to oko 5. avgusta kada su mi rekli, ali tada je bilo kasno za mene da pronađem ugovor u evroligaškoj ekipi. Hapoel me je zvao dan pošto sam otpušten. Pitao sam prijatelja koji je igrao tamo i rekao mi je da ne razmišljam već da odem u Jerusalim. Bio sam pomalo frustriran zato što sam želeo da igram Evroligu, ali svako sa kime sam pričao mi je rekao da je Jerusalim najbolje mesto van Evrolige. Srećan sam s odlukom. Živim i igram u svetom mestu kakav je Jerusalim i imam priliku da upoznam mnogo odličnih ljudi - rekao je Feldin.

Džejms Feldin je imao opciju da ostane u Crvenoj zvezdi
Džejms Feldin je imao opciju da ostane u Crvenoj zvezdi foto: Dado Đilas

Feldin je u karijeri igrao za Breogan, Fuenlabradu, Kanut, Vakeros de Bajamon, Panatinaikos, Crvenu zvezd u i sada je u Hapoelu iz Jerusalima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.