ČANAK SE NE DA ZAVARATI: Potrebna nam je pobeda da otvorimo seriju od 3 uzastopna gostovanja!
Nenad Čanak pred meč protiv Mornara u Baru, Foto: Starsport©

Crno-beli u Baru

ČANAK SE NE DA ZAVARATI: Potrebna nam je pobeda da otvorimo seriju od 3 uzastopna gostovanja!

Košarkaši Partizana su odlično krenuli u sezonu sa dve pobede u ABA ligi

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Mornara i dodao da crno-bele neće zavarati meč koji su nedavno protiv istog rivala odigrali u ABA Superkupu.

- Očekuje nas veoma teška i važna utakmica za obe ekipe. Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine - rekao je Čanak za klupski sajt.

Košarkaši Partizana u subotu gostuju Mornaru u utakmici trećeg kola ABA lige. Partizan je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa dve pobede, dok je ekipa iz Bara upisala dva poraza. Te dve ekipe su se nedavno sastale u Laktašima na ABA Superkupu i tada je slavio Partizan sa 91:77.

Nenad Čanak ističe da je pobeda Mornara nad Torinom dovoljan pokazatelj njihove snage
Nenad Čanak ističe da je pobeda Mornara nad Torinom dovoljan pokazatelj njihove snage foto: Starsport©

- Utakmica koju smo nedavno odigrali u Laktašima nas neće zavarati. Oni su tokom nedelje pokazali dobru igru u Torinu, gde su zabeležili važnu pobedu u Evrokupu i tako najavili da će na sutrašnjoj utakmici biti na veoma visokom nivou - rekao je Čanak.

- S druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobede kojom bi odlično započeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu - dodao je trener crno-belih.

Partizan je nedavno pobedio Mornar u Superkupu ABA lige
Partizan je nedavno pobedio Mornar u Superkupu ABA lige foto: Dado Đilas

Bek Partizana Aleksandar Aranitović podsetio je da su utakmice protiv Mornara u Baru u prethodne dve sezone bile veoma zanimljive i teške i da veruje da će tako biti i sutra.

- Pobeda u Laktašima na Superkupu je arhivirana i u kontekstu sutrašnje utakmice nema veliki značaj. Očekujem da oni pruže svoj maksimum kako bi došli do prve pobede u ligi, a mi ćemo s druge strane odgovoriti istom merom, kako bismo napravili još jedan važan korak napred - rekao je Aranitović.

Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.