TOMIĆ ĆE TEK PRED UTAKMICU ZNATI SASTAV: Protiv Krke mora timski i koncentrisano!
Milan Tomić najavljuje da očekuje timsku igru protiv Krke, Foto: Starsport©

Virusi i povrede kroje tim

TOMIĆ ĆE TEK PRED UTAKMICU ZNATI SASTAV: Protiv Krke mora timski i koncentrisano!

Strateg srpskog šampiona je poručio i da je Regland ozdravio

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju 3. kolo ABA lige utakmicom sa Krkom.

Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra se u subotu od 17 časova, a karte za ovaj meč već su u prodaji u svim poslovnicama Eventima, a biće dostupne svim zainteresovanima i na dan utakmice na blagajni dvorane.

Pred duel sa povratnikom u elitnu regionalnu ligu ekipom iz Novog Mesta, trener crveno-belih Milan Tomić koji poziva na oprez, posebno nakon trijumfa zeleno-belih u prethodnom duelu sa ekipom Mornara u Novom Mestu:

Džo Regland nema više problema sa temperaturom
Džo Regland nema više problema sa temperaturom foto: Starsport©

- Maksimalno uvažavanje ekipe Krke, mi smo rekli i to ću svaki put ponoviti, ekipa smo koja je u stvaranju i moramo maksimalno da odigramo svaki meč, i na prvom mestu koncentrisano i timski. Ova liga je vrlo ujednačena, timovi imaju svoj kvalitet, i svako potcenjivanje bilo koga može da se završi porazom. Regland se oporavio od prehlade i visoke temperature, kompletan sastav znaćemo pred početak utakmice. Pozivam navijače da dođu da podrže ovo što radimo i momke koji igraju za Crvenu zvezdu - rekao je trener crveno-belih.

- Po povratku iz Monaka, gde smo odigrali jednu neizvesnu i tvrdu utakmicu, vraćamo se obavezama u ABA ligi. Ova liga i timovi u njoj zahtevaju maksimalnu angažovanost, i odsustvo bilo kakvog potcenjivanja. Krka je pokazala da joj je mesto u regionalnom takmičenju i borbom kroz drugi rang takmičenja, kroz koji je zasluženo došla do ABA lige, ali i pobedom nad Mornarom u Novom Mestu. Dolaze bez ikakvog opterećenja u Beograd, i zato moramo da odigramo maksimalno odgovorno - rekao je centar crveno-belih Dušan Ristić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.