CSKA OTERAO BARSU IZ MOSKVE ZA POČETAK NOVE SEZONE EL! Radonja obrukao Bajern u Minhenu, PAO skinuo skalp Makabiju!
CSKA - Barselona, Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

evroliga, 1. kolo

CSKA OTERAO BARSU IZ MOSKVE ZA POČETAK NOVE SEZONE EL! Radonja obrukao Bajern u Minhenu, PAO skinuo skalp Makabiju!

Kreće Evroliga a samim tim i novo ludilo, prošlogodišnji član fajnal fora započeo pobedom novu sezonu

Objavljeno:

Na otvaranju ovogodišnje Evrolige CSKA iz Moskve je savladao Barselonu i izgubio rezultatom 95:75.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Kori Higins sa 18 poena, dok je njega pratio Nando de Kolo koji je ubacio jedan manje, dok su Vil Klajburn i Serhio Rodrigez dodali 13 odnosno 12.

U ekipi koju vodi Svetislav Pešić najviše se istakao Kajl Kjurik sa 15 poena, dok ga je pratio Jaka Blažić sa 11.

Panatinaikos je na svom terenu pobedio ekipu Makabi Tel Aviva rezultatom 89:84 vođeni odličnom partijom "preletača" Meta Lodžeskog.

Bivši košarkaš Olimpijakosa je bio najefikasniji sa 20 postignutih poena, a njega su pratili Kit Lengford sa 13 odnosno Tanasis Adetokumpto sa 10.

U poraženoj ekipi najviše se istakao sjajni Skoti Vilbekin koji je upisao 24 poena, dok su Majkl Rol i Tajrik Blek postigli 15 i 14 poena.

Povratnik u Evroligu Bajern iz Minhena koji vodi Dejan Radonjić na startu sezone razoren je od strane prošlogodišnjeg razočarenja Anadolu Efesa na svom parketu rezultatom 90:71.

Ovoga puta čvrsta odbrana koju forsira stručnjak iz Crne Gore nije se pokazala kao ona koju pamtimo iz vremena dok je vodio Crvenu zvezdu pošto je 10 poena falilo da prime trocifren broj koševa.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bioje Brok Motum sa 14, dok je Šejn Larkin ubacio 13, Džejms Anderson 12, a Moerman i Plajs po 11, a u ekipi Bavaraca "samo" sedam igrača se upisao među strelce od kojih se najviše istakao Nihad Đedović sa 17, Jović je dodao 15 poena i 5 asistencija, dok su Lučić i Koponen postigli po 11 odnosno 10.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.