KAD STRAST PREVLADA RAZUM: Batler divljao na treningu, ostali igrači napustili halu!
Foto: AP/Jim Mone

PONELO GA

KAD STRAST PREVLADA RAZUM: Batler divljao na treningu, ostali igrači napustili halu!

Igrač je napravio skandal na treningu u sredu

Objavljeno:

Dramatičan je bio povratak Džimija Batlera u Minesotu Timbervulse.

Košarkaš je napravio skandal u sredu kada je došao na trening ekipe i počeo da viče na saigrače, menadžera Skota Lejdena, a nisu bili pošteđeni ni ostali čelnici tima, piše ESPN.

Prema pisanju ovog sportskog portala, Batler je najviše zamerki imao na glavnog menadžera.

- Potreban sam ti, Skote. Ne možeš da pobediš bez mene - navodi ESPN Batlerove reči pozivajući se na izvore bliskim ligi.

To je bio prvi Batlerov trening sa Timbervulsima od kada je zatražio trejd pre tri nedelje.

- Mnogo toga je tačno. Dugo nisam igrao košarku, a veoma sam strastven. Takav sam samo kad želim da se takmičim i onda sam iskazao sve emocije. Da li je to bio pravi način? Nije. Ali to ne mogu da kontrolišem kada se takmičim. To sam ja, u okviru granica - rekao je Batler za ESPN.

Mnogi igrači Minesote su napustili trening zbog Batlerovog ponašanja, a neki od njih nisu srećni što ga vide ponovo u klupskoj teretani, posebno Karl Entoni Tauns i Endru Vigins. Varnica između Batlera i Taunsa bilo je i u sredu.

- Da li sam bio grub prema njemu? Jesam, to sam ja. Nisam najtalentovaniji igrač u timu. Najtalentovaniji je Tauns, dar od Boga je Vigins. Ja sam najčvršći igrač u timu. Ja igram čvrsto, svaki dan na treningu i na utakmici. To je moja strast. Svi imaju drugačiji pristup, a ja tako pokazujem da sam tu za vas - pravdao se Batler.

Igrač želi da napusti Minesotu, a interesovanje za njega pokazuje Majami.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.