SIMONOVIĆ PRED DUEL S PARTIZANOM: Otkad je došao Čović...
Foto: Profimedia

ISKREN KAO I UVEK

SIMONOVIĆ PRED DUEL S PARTIZANOM: Otkad je došao Čović...

Jes‘ mali ekran, ali važno je samo da gledam - rekao je srpski reprezentativac

Objavljeno: 21:59h

Veliki ljubimac zvezdaša i košarkaš Zenita Marko Simonović u intervjuu za Sport Klub otkrio šta misli o Partizanu kao predstojećem rivalu u Evrokupu, a osvrnuose na Crvenu zvezdu i Željka Obradovića.

Partizan u utorak od 20 časova dočekuje Zenit, u okviru drugog kola Evrokupa, pred svojim navijačima u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Mnogo ih pratim. Veoma dobro izgledaju, popunjeni su na svim pozicijama i imaju odličan stručni štab – iskustvo, znanje, talenat, sve je tu. Trener Čanak jako dobro se nosi sa time, to se vidi, +21 na poluvremenu sa Cedevitom u Zagrebu ilustrativan je pokazatelj - rekao je Simonović u razovoru za Sport Klub.

Kada je reč o Zvezdinim mečevima reprezentativac Srbije ih ne propuša.

- Naravno, to se nikako ne propušta. Dešava mi se da gledam utakmicu usput, onako na telefonu dok sam na nekom ručku ili slično. Jes‘ mali ekran, ali važno je samo da gledam. Mislim da je i Zvezda odlična ove godine. Postoji taj sistem u Zvezdi od kada je došao gospodin Nebojša Čović, i taj sistem daje izvrsne rezultate. Sada je došao trener Tomić, vrhunski stručnjak koji temeljno poznaje košarku, uz izuzetno 'jak' stručni štab sa Gavrom (Andrija Gavrilović, koji je dugo bio asistent u Himkiju), Saletom Lukmanom... Početak sezone je stvarno obećavajući

Košarkaš Zenita je zadovoljan svojom dosadašnjom karijerom, ali ističe da ima neostvarenu želju.

- Bio je jako trnovit i težak put, pogotovo u profesionalnoj karijeri i na početku. Razgovarao sam nedavno sa agentom i konstatovali smo da sam preturio mnogo stvari preko glave, tako da sam zadovoljan karijerom i nemam za čime da žalim. Možda postoji samo jedna stvar – što nisam radio sa Željkom Obradovićem. On je bez sumnje najbolje trener u evropskoj i svetskoj košarci. Od njega može mnogo da se nauči, a s obzirom na to da imam tu ambiciju da se bavim trenerskim poslom, žao mi je što nismo radili zajedno - zaključio je Simonović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/SportKlub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.