Džikićevi rituali u Partizanu: Počasni krug i rokenrol klasici!  (VIDEO)

Pronašao lek za crno-bele

Džikićevi rituali u Partizanu: Počasni krug i rokenrol klasici! (VIDEO)

Od njegovog dolaska u Partizan, pre početka utakmica na kojima je domaćin se njegov ulazak u halu obeležava puštanjem rok klasika, koje nezvanično sam bira
Objavljeno: 13:40h

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić uneo je posebne metode nakon preuzimanja crno-belih. Partizan je u subotu savladao Zadar sa 87:76, uprkos oscilacijama u igri, te je ovim trijumfom obezbedio opstanak u ligi. Džikic se uz pankericu opušta pred meč sa Zadrom! (VIDEO) Od Džikićevog dolaska, igrači Partizana su posle svake pobede počeli da obilaze počasni krug i pozdravljaju se sa svim navijačima, umesto samo sa organizovanim, kako je bilo do sada.

Fonet
- Krug je nastao tokom jednog 'brejnstorminga', ako se to tako kaže. I mislim da je jedna lepa stvar. Ne vidim da neko može da smeta tu - rekao je Džikić. Osim toga, od njegovog dolaska u Partizan, pre početka utakmica na kojima je domaćin se njegov ulazak u halu obeležava puštanjem rok klasika, koje nezvanično sam bira. - Pustite te kuloarske priče. Nemam ja veze sa tim - rekao je šaljivo Džikić. Protiv Zadrana na repretoaru je bio klasik grupe "Guns and Roses" - "Welcome to the jungle".

Čim je stigao, na prvom meču protiv Cibone čuo se hit Partibrejkersa "Put".
Dok je uoči meča sa Crvenom zvezdom sarazglasa pičio britanski pank bend The Exploited sa svojim hitom "Troops of tomorow".
Inače, sam Džikić je i veliki fan domaće hip-hop grupe Prti Be Ge, ali kako je objasnio ne dozvoljavaju mu da pušta njihove pesme pre utakmice.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.