Varnice na relaciji FIBA - Evroliga, Srbiji dva mesta u Ligi šampiona! (FOTO)

Ponedeljak važan dan za košarku

Varnice na relaciji FIBA - Evroliga, Srbiji dva mesta u Ligi šampiona! (FOTO)

Srbija bi u prvoj imala dva mesta - jedno zagarantovano i jedno u kvalifikacijama. Ukupno bi učestvovala 32 tima, 24 direktno i još osam iz kvalifikacija
Objavljeno:

Ponedeljak je važan dan za evropsku košarku! Blic je došao u posed pisma koje je generalni sekretar FIBA Patrik Bauman poslao na adresu evropskih košarkaših saveza i velikih klubova. Crno-beli uz PAOK i Aris: Partizan u FIBA Ligi šampiona! (FOTO) Došlo je do novih varnica na relaciji FIBA - Evroliga, a ono što je najvažnije, srpska košarka imala bi dva predstavnika u novoformiranoj FIBA Ligi šampiona.

Važan sastanak na kojem će se odlučivati o sudbini FIBA Lige šampiona biće održan u ponedeljak 8. februara u Minhenu. Generalni sekretar FIBA uputio je novu "otrovnu strelicu" Đordiju Bertomeuu koji je odbio zajednički sastanak. Utvrđen je kalendar takmičenja u FIBA Ligi šampiona i sistem za naredne tri sezone. Ono što je najvažnije, Srbija bi u prvoj imala dva mesta - jedno zagarantovano i jedno u kvalifikacijama. Ukupno bi učestvovala 32 tima, 24 direktno i još osam iz kvalifikacija. Posle dva kruga kvalifikacija, sezona bi počela 20. oktobra i imala bi pauzu tokom božićnih i novogodišnjih praznika ne dužu od dve nedelje. (Espreso.co.rs/Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.