DŽABA DOČEK S BAKLJAMA: NBA zvezda se nije ni raspakovala, a već zapalila iz Zadra!
Foto: AP

NI Mekdonalds nije pomogao

DŽABA DOČEK S BAKLJAMA: NBA zvezda se nije ni raspakovala, a već zapalila iz Zadra!

"Velika beba" se prejela odmah pred prvi trening

Objavljeno: 16:55h

Odjeknulo je kao bomba u regionu pre nekoliko dana da je Zadar doveo u svoje redove bivšeg NBA šampiona Glena Dejvisa poznatijeg kao "Velika beba", a čak mu je upriličena i bakljada na dočeku.

To je najzvučnije ime i sa najboljim pedigreom koje je stiglo u ABA ligu od njenog postojanja, ali izgleda da na kraju neče ni zaigrati u ovom takmičenju.

Bez obzira na euforiju koja je zavladala od njegovog dolaska, pa i one bakljade na dočeku, Dejvis se samo par dana zadržao u Hrvatskom i već je digao sidro.

Konkrenti razlozi za to još nisu poznati, ali se spekuliše od toga da on uopšte nije spreman da igra košarku na profesionalnom nivou, od toga da je počeo da potražuje više novca i da je odmah krenuo sa ponašanjem u skladu s nadimkom.

Neki čak tvrde da se toliko prejeo pre prvog treninga da nije bio u stanju da ga odradi.

Informacija o ekspresnom dolasku i odlasku još nije potvrđena, a Big bejbi je navodno s upravom kluba na ručku, no sva je prilika da se njegova epizoda završila pre nego je i počela.

Glen Dejvis poslednje tri sezone nije igrao profesionalnu košarku i njegova fizička pripremljenost bila je pod sumnjom javnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.