ŠINDLEROVA LISTA NA NAČIN VEČITIH: Novi momenti u slučaju Stefan Janković, znači li ovo ono što svi mislimo?
Foto: Dado Đilas

NASTAVLJA SE

ŠINDLEROVA LISTA NA NAČIN VEČITIH: Novi momenti u slučaju Stefan Janković, znači li ovo ono što svi mislimo?

Tegeltija otkrio nove detalje...

Objavljeno: 21:08h

Saga Stefan Janković se nastavlja.

U četvrtak se pojavila vest da je krilni centar pred angažmanom u Fuenlabradi, ali da ga koči što od Košarkaškog saveza Srbije još nije dobio ispisnicu iz Crvene zvezde.

Njegovi menadžeri su poslali zahtev KSS-u za takozvani "letter of clearence" da bi on mogao da pređe u španski klub, međutim, kako je Crvena zvezda to navela u saopštenju, taj zahtev je odbijen i KSS je potvrdio da je on i dalje igrač crveno-belih.

Međutim, kako piše Vladan Tegeltija na Instagramu, to nije sasvim tačno, jer poslednju reč u svemu tome ima FIBA.

- KK Crvena zvezda mora da pošalje dokumentaciju oko Jankovića u FIBA najkasnije do ponedeljka. Poznati arbitražni sudija FIBA, Šindler, donosi odluku da li je igrač slobodan bez obeštećenja, a ne niko drugi kako se mesecima obmanjuje javnost. KSS nije poslao LOC u Španiju, ne zato što je potvrdio da je Janković igrač Crvene zvezde, nego što je na odluku o raskidu uložena žalba, pa još nije pravosnažna. Pošto ispisnicu traži strani klub, Fuenlabrada i federacija Španije, više ne odlučuje arbitraža Olimpijskog komiteta Srbije, već FIBA daje pravosnažnu presudu. Pominjani agencija i menadžeri, prošle godine nisu smetali kada su ga umesto u Partizan, usmerili Jankovića ka Crvenoj zvezdi, kao i Davidovca svojevremeno, ili iz druge agencije Radičevića, Jovanovića, pre toga Rakićevića. Janković je u Madridu, što ove fotografije potvrđuju, a da li će ostati, trebalo bi tokom nedelje da saznamo - napisao je na svom Instagramu Vladan Tegeltija, novinar koji već decenijama prati dešavanja u KK Partizanu.

Kako se po kuloarima može načuti, Janković bi, ukoliko sve bude završeno onako kako se nada, trebalo da odigra jedan meč za Fuenlabradu, odakle bi bio prosleđen Partizanu.

Videćemo kako će se ova saga do kraja odvijati...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.