CELA AMERIKA SE SMEJE DIVCU I KINGSIMA: Kako je moguće da dozvole ovakvoj fotografiji da dospe na Tviter?
Foto: printscreen/twitter

urnebesno

CELA AMERIKA SE SMEJE DIVCU I KINGSIMA: Kako je moguće da dozvole ovakvoj fotografiji da dospe na Tviter?

Vlade, o da li si imalo razmišljao kada je ova slika nastala?

Objavljeno:

Generalni menadžer Sakremento Kingsa Vlade Divac "uvalio" se u nevolju ponovo, nakon što je na Tviteru objavljena fotka na kojoj Gejb Vinsent potpisuje "Exhibition 10" ugovor u kancelariji legendarnog košarkaša.

Naime, trener univerzitetskog tima Santa Barbare Džo Pasternak objavio je fotografiju iz kancelarije u kojoj njegov nekadašnji pulen potpisuje ugovor sa Sakramentom, a na zidu prostorije vidi se tabla sa delom planova Kraljeva za narednu sezonu.

Na toj tabli vide se želje Sakrementa na Draftu koji je održan u junu ove godine, kao i planirani odnos pobeda i poraza u narednoj sezoni.

Može se videti kako redom pišu želje na lutriji Deandre Ejton, Marvin Begli, Luka Dončić, Majkl Porter, Mo Bamba i Mikal ili Majls Bridžs.

Tabla u kancelariji Vlade Divca
Tabla u kancelariji Vlade Divca foto: printscreen/twitter

Na kraju je prvi završio u Finiks Sansima, dok su Kraljevi izabrali Beglija izabrali sa druge pozicije, Dončića je izabrao Dalas, dok je Porter izabran tek sa 14. pozicije, jer je u prošloj sezoni imao povredu leđa.

Videćemo kako će nada Sakramenta reagovati kada bude video da je bio tek druga želja svog prvog profesionalnog tima.

Ipak, na tabli se može videti još jedna zanimljivost, a to je skor pobeda i poraza 29-53 i to se pretpostavlja da je cilj tima u kojem igraju Bogdanović i Bjelica, pošto Sakramento taj odnos nije imao od kada je Divac stigao u klub 2015.

Vlade predviđa skor 29-53
Vlade predviđa skor 29-53 foto: printscreen/twitter

Takođe, još jedna stvar je ljudima zapala u oči, a to je poster u kancelariji na kojem se umesto čuvenog dona Korleonea nalazi slika generalnog menadžera Kingsa uz naslov The Vladfather, kao insinuacija na The Godfather (Kum)...

The Vladfather
The Vladfatherfoto: printscreen/twitter

Videćemo kako će Kingsi završiti ovu sezonu, ali prema mišljenju renomiranog ESPN-a oni će završiti kao drugi najgori tim lige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.