POJAVIO SE SNIMAK SUKOBA VUJOŠEVIĆA I KIMIJA: Je l' da pričam da ste uzimali pare igračima?!
Foto: Printscreen/Youtube/La Haine

Varničilo na promociji knjige

POJAVIO SE SNIMAK SUKOBA VUJOŠEVIĆA I KIMIJA: Je l' da pričam da ste uzimali pare igračima?!

Bivši trener i vođa navijača su se sukobili oko dešavanja u klubu i na tribini

Objavljeno: 11:37h

Promociju knjige "Crno-bela ideologija", koja je promosana u četvrtak na 73. rođendan Partizana, kao i što se često dešava u poslednje vreme kada su u pitanju crno-belih, opet je zasenio incident.

Sukob u "Domu vojske" izbio je između legendarnog i trofejnog bivšeg trenera košarkaškog kluba Duška Vujoševića i jednog od vođa navijača, predvodnika frakcije Grobara "Partizanovci", Miloša Radisavljevića Kimija.

Duško Vujošević i Kimi se sukobili
Duško Vujošević i Kimi se sukobili foto: Saša Pavlić Koky

Tokom svog izlaganja o knjizi i o Partizanu nekadašnji strateg nije mogao da se dotakne dešavanja poslednjih godina u košarkaškom klubu, ali i uopšte i među navijačima.

Mučio je Voždovac prošle sezone Partizan, pobedio ga dva puta, i crno-beli sada žele da vrate dug i mirno odu na reprezentativnu pauzu. Kvota na keca uz dva do tri gola (1&2-3) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

Vujošević je podsetio na to kako je "oteran" iz kluba, a kako je uvek bilo podela i sukoba među istima, baš kao što je i sada sa navijačima.

To je isprovociralo reakciju Kimija koji mu je odmah replicirao.

- Bolje da ne pričamo Dule o navijačima, majke mi moje.

- Hajde da pričamo. Je l' imaš još nešto da kažeš - odgovorio mu je Vujošević, na šta mu je Kimi rekao:

- Imam, ali to ćemo mi nasamo, ovde pričamo o Partizanu i lepim momentima.

Međutim, situacija umesto da se smiri u tom trenutku je eskalirala, jer je Vujošević planuo i počeo javno da iznosi do sada nepoznate stvari.

- Čekaj, jel treba da pričam ljudima da su uzimane pare od igrača, nemoj da za****vaš - poručio je Vujošević, a Kimi je to potvrdio.

- Uzimane su pare, ceo život su uzimane pare, svi Grobari tamo što su dolazili su uzimali pare, to ništa nije sporno, to se zna, to niko ne krije. Koje su pare uzimali? Koliko? Uzimali da vade drugove iz zatvora, da plaćaju kazne - rekao je između ostalog Kimi.

On je potom optužio Vujoševića da je imao veliku ulogu u tome što su južnu tribinu preuzeli takozvani "Janjičari", a da su mu upravo "oni zabili nož u leđa".

Sve to možete videti i u snimku koji je isplivao na društvenim mrežama i Jutjubu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.