MORAMO DA BUDEMO PAMETNIJI: Igrači Partizana znaju kako bi trebalo da igraju u nastavku sezone!
Foto: ABA liga

Čekaju Olimpiju

MORAMO DA BUDEMO PAMETNIJI: Igrači Partizana znaju kako bi trebalo da igraju u nastavku sezone!

Aleksej Nikolić navodi da se samo kroz dobar rad u dvorani može postići napredak

Objavljeno:

Košarkaš Partizana Aleksej Nikolić rekao je da njegova ekipa mora da bude pametnija kako bi utakmice, poput one protiv Trenta, ubuduće dobijala.

- Mislim da smo počeli utakmicu prilično dobro, energično, igrali smo na pravi način, kao što smo se i dogovorili pre meča. Učinili smo ofanzivno i defanzivno sve ono što smo rekli u svlačionici. Onda nam je pala energija, propustili smo nekoliko detalja i oni su se vratili u igru - rekao je Nikolić.

Košarkaši Partizana izgubili su u Trentu od istoimenog rivala sa 82:73 u prvom kolu Evrokupa.

Partizan je dobro počeo meč i stekao prednost već u prvoj četvrtini. Prvi nalet domaće ekipe, crno-beli su odbili, pa su na malo više od dva minuta pre kraja prvog poluvremena imali plus devet. Ipak, do odlaska na odmor domaći tim je uspeo da stigne do izjednačenja. Trento je potom u trećoj četvrtini došao do prednosti, koju je zadržao do kraja utakmice.

Aleksej Nikolić
Aleksej Nikolić foto: ABA liga

- Nismo uspeli da to ispravimo, ali ako ništa drugo, borili smo se do kraja. Moramo da budemo pametniji kako bismo dobili ovakve utakmice. Prva je utakmica, vraćamo se u salu da vredno treniramo i gledamo napred - rekao je Nikolić.

Partizan u subotu igra prvi meč pred domaćom publikom kada će u ABA ligi dočekati Olimpiju, dok će u drugom kolu Evrokupa, 9. oktobra, igrati na svom terenu protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.