URNEBESNI KALINA: Batalio sam karijeru posle prelaska u Atletiko! Dosta sam bio vrhunski fudbaler, sad malo košarka
Foto: Beta

INTERVJU PUN ŠALA

URNEBESNI KALINA: Batalio sam karijeru posle prelaska u Atletiko! Dosta sam bio vrhunski fudbaler, sad malo košarka

Košarkaš Nikola Kalinić je dao intervju za Eurohoops

Objavljeno: 16:04h

Srpski košarkaš Nikola Kalinić je ponovo zablistao šaljenjem na račun toga što su ga brojni navijači pomešali sa fudbalerom istog imena i prezimena.

Intervju za "Eurohoops" je bio pun duhovitih odgovora igrača Fenerbahčea u kome je pominjao Peru Antića i imenjaka fudbalera iz Hrvatske.

Zbog zabune oko imena i prezimena i hrvatskog fudbalera, košarkaš je imao prepisku na Tviteru sa navijačima, a neki su ga čak i vređali. Ipak, on je rešio da se našali sa svima.

- Batalio sam karijeru posle prelaska u Atletiko Madrid. Dosta mi je fudbala. Nakon što sam postao vrhunski fudbaler, rešio sam da pređem na košarku. Sada sam košarkaš Fenerbahčea i daću sve od sebe da i u ovom sportu budem odličan. Šalu na stranu, bilo je naporno. U početku to je bila šala. Pomešali su me sa hrvatskim fudbalerom Nikolom Kalinićem. Hrvatska je stigla do finala na Svetskom prvenstvu, a on je napustio reprezentaciju, pa su meni poslali dosta poruka. Italijanski navijači su bili najsuroviji, jer je Kalinić otišao iz Milana u Atletiko Madrid. Nisam znao šta da radim od silnih poruka, pa sam u šali napisao na Tviteru "Da, ja sam onaj Nikola Kalinić". Tek su kasnije shvatili situaciju i kome su pisali na Tviteru - rekao je srpski košarkaš.

Broj na Kalinićevom dresu je 12, ali je po dolasku u turski klub morao da nosi broj 33.

- Volim broj 12 i nosio sam ga u tri kluba pre Fenerbahčea. Međutim, kada sam došao ovde, Pero Antić je već zadužio taj dres. Pokušao sam da mu oduzmem. Ponudio sam mu da mu nešto kupim, da mu nosim prtljag na svakom putovanju... on je sve odbio. Tada sam dobio broj 33 - rekao je Kalinić koji će naredne sezone ipak nositi dres sa omiljenim brojem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.