OPAMETIO SE! IRVING NAUČIO DA ZEMLJA NIJE RAVNA: Ja sam misleća individua!
Foto: AP/Gerry Broom

Izvinio se navijačima

OPAMETIO SE! IRVING NAUČIO DA ZEMLJA NIJE RAVNA: Ja sam misleća individua!

NBA igrač ništa nije uzimao zdravo za gotovo

Objavljeno:

Zvezda Boston Seltiksa Kajri Irving izvinio se naciji zbog komentara da je Zemlja ravna ploča koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Košarkaš se odlučio na takav potez zbog toga što nije očekivao da će njegova teorija imati velikog uticaja na javno mnjenje. Od februara 2017. godine, Irving iznosi teoriju o Zemlji kao o ravnoj ploči u medijima i to privlači veliku pažnju i ljudi van košarke.

Ostaće pobornik te teorije, ali je neće javno iznositi.

- Čak i ako verujete u to, ne bi trebalo da to javno govorite. To je za neku intimnu komunikaciju, jer sve to može biti drugačije protumačeno kad se masovno percipira. Ja sam zapravo misleća indidivua - rekao je Kajri Irving na Forbsovom samitu u Bostonu.

NBA zvezda se izvinila zbog svojih reči.

- U to vreme nisam bio svestan efekta koji je izazvala moja misao. U to vreme sam stvarno bio veliki zagovornik teorije zavere. Nisam prihvatao ništa zdravo za gotovo i izvinjavam se zbog toga. Svim naučnicima, nastavnicima, koji su mi prilazili i rekli kako sad zbog mene moraju opet da objašnjavaju đacima zvanično učenje o zemlji. Izvinjavam se, stvarno se izvinjavam - dodao je.

Početkom prethodne godine, Irving je bio tema medija zbog svog stava, a čak je tvrdio i da teorija o ravnoj Zemlji nije teorija već nepobitna činjenica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.