IGRAO ZA PARTIZAN, A SADA JE ZAVRŠIO KARIJERU: Teško mi je pala ova odluka, ali sve što sam zacrtao sam uradio!
Foto: Starsport©

kraj

IGRAO ZA PARTIZAN, A SADA JE ZAVRŠIO KARIJERU: Teško mi je pala ova odluka, ali sve što sam zacrtao sam uradio!

- Odluku sam donosio u periodu od dva do tri meseca, ali konačno mogu potpuno opušteno da kažem da sam odradio sve što sam zacrtao sebi u karijeri i da sam odigrao svoju poslednju utakmicu

Objavljeno:

Kada je 2016. godine stigao u Partizan, američki košarkaš Frenk Robinson odlučio je na stolu imao i poziv iz Južne Koreje. Odlučio se da prihvati ponudu tima iz Humske i ubrzo osvojio srca navijača crno-belih.

Samo dve sezone kasnije, Amerikanac je objavio kraj karijere. Poslednji klub za koji je igrao bili su Čangvon Sejkrsi iz Južne Koreje.

– Danas sam i zvanično odlučio da se povučem iz profesionalnog igranja košarke. Odluku sam donosio u periodu od dva do tri meseca, ali konačno mogu potpuno opušteno da kažem da sam odradio sve što sam zacrtao sebi u karijeri i da sam odigrao svoju poslednju utakmicu - oglasio se Robinson na društvenim mrežama.

foto: Instagram / Printscreen

U profesionalne vode uplovio je angažmanom u Olimpiji iz Ljubljane, posle propalog drafta u NBA. Na evropskoj sceni branio je boje nemačkog Ludvigzburga, izraelskog Makabija iz Haife i ukrajinskog Budiveljnika, dok je u Partizan stigao iz turskog Istanbula.

Posle deset godina aktivnog igranja, odlučio je da se penzioniše u 34. godini, a tokom bogate karijere promenio je čak 16 klubova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.