ČOVEK KOJI JE PROMENIO MARKA GUDURIĆA: Mislio sam da znam šta je košarka, ali sam onda upoznao Željka Obradovića!
Foto: EPA/ Anderej Cukić

iskreno

ČOVEK KOJI JE PROMENIO MARKA GUDURIĆA: Mislio sam da znam šta je košarka, ali sam onda upoznao Željka Obradovića!

Obradovićevo košarkaško znanje je neverovatno - kazao je Gudurić

Objavljeno:

Bivši član Crvene zvezde Marko Gudurić detaljno je opisao kako se mladi košarkaš razvija pod menotstvom velikog Želimira Obradovića.

Mislio je Marko da zna košarke, mislili su i navijači Crvene zvezde, ali selidba u Istanbul i rad sa čuvenim stručnjakom iz Čačka potpuno su promenili Gudurićev pogled na igru pod obručima.

- Letos su me prijatelji pitali kakav je stil rada Željka Obradovića. Odgovorio sam im da sam pre dolaska u Fenerbahče mislio da znam šta je košarka, ali da sam onda shvatio kako sam pogrešio. Posle godinu dana sa Željkom totalno sam promenio perspektivu iz koje posmatram košarku. Ako si koncentrisan i sto posto posvećen treningu, možeš mnogo toga da naučiš. Ako samo sediš, bićeš 50 odsto bolji igrač, čak i ako ne izlaziš na parket. Obradovićevo košarkaško znanje je neverovatno - rekao je Gudurić.

Vonamejker i Naneli su napustili redove turskog šampiona, tako da deluje da će Gudurić ove sezone imati više prostora za igru.

- Zasad nemam ideju o mojoj ulozi u novoj sezoni. Jedni su otišli, drugi došli, videćemo šta će se dešavati. Najvažnije je da budemo pravi kada dođe taj trenutak, ja ili neko drugi - zaključio je nekadašnji ljubimac navijača Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.