VUJOŠEVIĆ ZA ESPRESO O DERBIJU: Svesno je ostavljen prostor za lov u mutnom! Sviđa mi se KK Partizan, a Zvezda...
Foto: Espreso.co.rs

GOSPODIN...

VUJOŠEVIĆ ZA ESPRESO O DERBIJU: Svesno je ostavljen prostor za lov u mutnom! Sviđa mi se KK Partizan, a Zvezda...

Nismo smeli, a da ga ne pitamo šta misli o 158. Večitom derbiju, posebno o golu koji je doneo Crvenoj zvezdi bod

Objavljeno:

Legendarni bivši trener Partizana, reprezentacije SCG, a sada BiH Duško Vujošević pojavio se na Humanitarnom sportskom bazaru u organizaciji Jovana Simića u Dorćol Platzu i na taj način uveličao ovu manifestaciju.

Rođeni Crnogorac pokazao je da i pored ličnih problema sa zdravljem, s kojima se muči godinama, ima vremena i za druge, one kojima je pomoć najpotrebnija. Decu.

- U ovim vremenima koja su teška i kada čovek ima dovoljno svojih problema, sa ličnom egzistencijom, svaki gest empatije je za svaku pohvalu. Ovo je lepa akcija i drago mi je što ima puno ljudi - istakao je Vujošević.

Naravno, morali smo da iskoristimo priliku i da ga upitamo o aktuelnim dešavanjima u srpskom i regionalnom sportu, pa smo počeli od ABA lige.

- Liga je jača nego prethodnih godina, u prvom planu su po imenima Budućnost, Cedevita, Crvena zvezda, Olimpija, Partizan mi se sviđa. Dopada mi se kako to za sada funkcioniše. Uvek će se pojaviti neki favorit iz senke kakav je prošle godine bio Mornar. Čini mi se da je Partizan zaista na dobrom sportskom putu - istakao je bivši trener crno-belog tabora u razgovoru za Espreso.co.rs.

Nismo smeli, a da ga ne pitamo šta misli o 158. Večitom derbiju, posebno o golu koji je doneo Crvenoj zvezdi bod, kada je Ričmond Boaći šutirao glavom, a Vladimir Stojković, prema sopstvenom mišljenju odbranio, ali prema mišljenju sudije Nenada Đokića - nije.

- Gledao sam utakmicu na televiziji. Oko pet puta su prikazivali gol iz različitih uglova, gde nije moglo da se vidi da li je gol ili nije. Dve stvari mi nisu jasne: Kako je sudija u istom trenutku mogao da vidi, kada nije videlo nekoliko kamera, a drugo, ako već nemamo VAR tehnologiju, gde je ona gol tehnologija? Čini mi se da je nekome svesno ostavljen prostor za lov u mutnom - rekao nam je, pa nastavio:

- Nisam puno pratio šta se pričalo po medijima. Nije mi se svidela blaga reakcija Partizana na ovakvu situaciju. Mediji su izdresirani i u skladu sa time se fino ponašaju!

(Blažo Komnenić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.