PROP'O: Kvinsi Miler dotakao novo dno u nekada sjajnoj karijeri!
Foto: Saša Pavlić Koky

SMOR

PROP'O: Kvinsi Miler dotakao novo dno u nekada sjajnoj karijeri!

Nekada je bio Zvezdina glavna vedeta, a danas...

Objavljeno: 14:36h

Kvinsi Miler je dobio otkaz u ekipi Huventuda, sa kojim je nedavno potpisao ugovor.

Amerikanac koji je žario i palio u dresu Crvene zvezde tokom sezone 2015/16. nikako da pronađe klub u kome će da se skrasi i konačno u potpunosti oporavi od teške povrede. Huventud je upravo saopštio da se razišao sa tamnoputim košarkašem jer nije fizički spreman za ono što predstoji.

Miler je svoju evropsku epizodu počeo u Crvenoj zvezdi, sa kojom je imao mnogo uspeha, ali možda najbitnije zaobišle su ga povrede. Posle godinu dana u crveno-belima došlo je do rastanka, te Kvinsi za dosta veći novac preselio u Makabi iz Tel Aviva, zajedno sa klupskim kolegom Majkom Cirbesom. U Makabiju, kao i u Bambergu u koji je prešao godinu dana kasnije, Miler maltene nije igrao, a razlog je bio veliki broj povreda.

Drugi deo prošle sezone američki krilni centar proveo je u Portoriku u ekipi "Piratas de Quebradillas", a ovu sezonu planirao je da počne u pomenutom Huventudu.

Dakle, karijera mu je doslovno propala, a čini se da nije zbog nedostatka umeća ili košarkaškog znanja, već zbog toga što je neozbiljno shvatao izazove koji su bili pred njim.

Nadamo se da će odigrati bar još koju veliku sezonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.