Džikić pred Zadar: Da vidimo kako igrači reaguju kada je pobeda moranje!

meč sezone za partizan

Džikić pred Zadar: Da vidimo kako igrači reaguju kada je pobeda moranje!

Na ovoj utakmici crno-beli će nastupiti kompletni, jer su svi kadrovski problemi regulisani
Objavljeno: 12:47h

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić ocenio je danas da pobeda protiv Zadra, realno, donosi opstanak u ABA ligi i istakao da je uveren da će velika želja doneti pozitivan rezultat. - Opstanak je naš jedini cilj i samo o tome razmišljamo. Nadam se da će moji igrači uspešno odgovoriti izazovu koji nosi puna dvorana i kad se "mora". Verujem da ćemo velikom željom doći do pobede - izjavio je Džikić na konferenciji za medije. On je dodao da će Partizan nastupiti kompletan jer su plejmejkeri Aleksandar Cvetković i Džamar Vilson počeli da treniraju sa ekipom.

- Čeka nas duel protiv drugačije ekipe od prethodnioh rivala. Cibona, Zvezda i Budućnost pod košem imaju jake momke, braću Žižić, Cirbesa, Štimca, Marića, a Zadar ima visoke i brze igrače - rekao je iskusni strateg. Prema Džikićevim rečima poraz od Budućnosti u prošlom kolu nije poremetio ekipu.
Saša Pavlić Koky
- Ne shvatam to kao pitanje života i smrti, u tom slučaju bi tokom sezone mnogo puta bio mrtav. Imali smo mnogo zdravstvenih problema pred taj meč, Budućnost je prva na tabeli, nepobediva kod kuće, tako da nisam nezadovoljan. To je sada iza nas, a mi gledamo napred - zaključio je Džikić. Utakmica 23. kola ABA lige između Partizana i Zadra igra se sutra od 21 sat u dvorani Pionir. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.