MILICA DABOVIĆ HTELA U ZVEZDU I PARTIZAN: Odgovor Marine Maljković ju je strašno uvredio!
Foto: Reuters

ne uklapa se u koncepciju

MILICA DABOVIĆ HTELA U ZVEZDU I PARTIZAN: Odgovor Marine Maljković ju je strašno uvredio!

Milica je tokom svoje karijere branila je boje Herceg Novog, Beopetrola, Crvene zvezde, Partizana, igrala je još i u Bešiktašu, Lionu, u Jekaterinburgu i drugim klubovima iz Evrope

Objavljeno:

Poznata košarkašica i nekadašnja reprezentativka Srbije, Milica Dabović odlučila je da se vrati na staze uspeha.

Posle porođaja, i najavljenog kraja karijere, trofejna košarkašica doživela je niz neprijatnosti, koje je emotivnom porukom podelila sa svojim pratiocima.

- Mnogi su me pitali da pišem kolumne o košarci ili ti o situaciji ženske košarke u Srbiji. Smatrala sam da to nije za mene i da u tom trnutku ne želim da ljudi znaju koliko je ona teška, ali sada mislim da je došlo vreme za nešto što mene boli i pogađa, pa bih volela da to podelim sa vama, da, sutra ne kažu, što si toliko dugo ćutala i proglase me ludom kao i mnogo puta do sada - napisala je Milica na svom Instagram profilu i potom nastavila:

- Kada sam u svojoj 36-tog godini pitala Partizan (koji nam je još uvek dužan novac) i Zvezdu (pošto su to dva naša najbolja tima u Srbiji-Beogradu) da igram za njih, jedni su odgovorili da su već napravili tim i da se ne uklapam u koncepciju, a drugi da nemaju buždet i da je trener mlad pa ne znaju kako bih sa njom. Bila sam zatečena i malo u čudu jer, razmišljam, to je isto kada bi Ronaldo pitao da igra, a oni mu kažu, ne uklapaš se ili nisi dovoljno dobar ili ne znam ti ni ja koja glupost bi mogla lakše da se svari.

Milica Dabović
Milica Dabović foto: Dragan Kadić

Milica Dabović nema mira u penziji, pa je poželela da još koji put obuče dres nacionalne selekcije.

- Nego dobro, nakon svega sto mi se izdešavalo htela sam za sebe malo sreće i adrenalina na košarkaskom terenu pred svojim ljudima i to baš kod kuće da olakšam sebi, sinu i našim kučićima da se ne selim ako to baš i ne moram. Podseća me na situaciju kada sam zvala Marinu Maljković koja me samo preko telefona pitala jesam li ja dobar covek? Došla sam ja u moj Partizan i donela toliko titula, ginula za taj dres za nju, za tim a onda je došao i trenutak kada sam poželela da se vratim u reprezentaciju i zaigram još jednom sa svojom sestrom.

Ana Dabović
Ana Dabović foto: Fonet

Zatim se okrenula i na Marinu Maljković koju je takođe kontaktirala u želji da zaigra ponovo.

- Desilo se da mogu lepo da priđem i razgovaram na tu temu. Od Marine sam odmah dobila odgovor da ne treba da igram košarku i da će me zaposliti da radim kod nje za dve godine jer je dobar čovek?!!!!! Došla sam kući i pitala sam se, imam li razloga da ne igram košarku? Porodila sam se, želim, nikada se bolje nisam osećala, imam 36 godina nikada se nisam povredila hvala Bogu očuvana sam i hvala tati na tome. Danilović i Divac su se opraštali pa su se opet vraćali i ja znam da je to odluka samo jedne žene...I ne moram ja sutra ni igrati u toj reprezentaciji ali da li zaista mislite da za mene nema tu nikako?

Milica Dabović
Milica Dabović foto: Dado Đilas

Milica je tokom svoje karijere branila je boje Herceg Novog, Beopetrola, Crvene zvezde, Partizana, igrala je još i u Bešiktašu, Lionu, u Jekaterinburgu i drugim klubovima iz Evrope. Sa reprezentacijom Srbije je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru, kao i zlatnu medalju 2015. godine na Evropskom prvenstvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.