TOMIĆ NAJAVIO POBEDU U FINALU: Svi hoće da igraju derbi, moji igrači će biti spremni!
Foto: Starsport©

hrabro

TOMIĆ NAJAVIO POBEDU U FINALU: Svi hoće da igraju derbi, moji igrači će biti spremni!

Trener tima sa Malog Kalemegdana, Milan Tomić, istakao je da nema šta da zameri igračima, kao i zadovoljstvo zbog pristupa igri

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde izborili su finale Superkupa ABA lige pobedom nad Cedevitom sa 79:68, čime su zakazali susret sa ekipom Budućnosti, koja je ranije u subotu eliminisala Partizan.

Trener tima sa Malog Kalemegdana, Milan Tomić, istakao je da nema šta da zameri igračima, kao i zadovoljstvo zbog pristupa igri.

- Postoje utakmice kad izgubiš poluvreme i kada dobijes 25 razlike, kao i utakmice kada imas veliku prednost i izgubiš drugo poluvreme, ne možes u dva dana da odigraš u dve utakmice svih 40 minuta na maksimalnom nivou. Čestitao sam igračima jer su izdržali pritisak Cedevite i dobili jedan od derbija ABA lige. Nemam šta da im zamerim, bilo je grešaka ali su ispravili greške u odnosnu na prethodne da bi se bolje pripremili - istakao je Tomić.

Milan Tomić trener Zvezde
Milan Tomić trener Zvezde foto: Starsport©

- Stigao nas je umor, reakcija odlična ekipa Cedevite. Ne može tek tako da se dobije Cedevita, dvadeset razlike poluvreme, a da ne bude odgovora sa druge strane. I za trenere i za igrače i navijače... Svi hoće da igraju derbi. Derbi vole i treneri i košarkaši i mislim da će moji momci biti spremini. Budućnost ima dosta dobru utakmicu, daćemo sve od sebe da pobedimo - zaključio je Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.