ČANAK POSLE PORAZA: Mi smo zadovoljni!
Foto: Starsport©

aba superkup

ČANAK POSLE PORAZA: Mi smo zadovoljni!

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u finale ABA Super kupa, pošto su u polufinalu izgubili od Budućnosti sa 87:90 posle produžetka

Objavljeno:

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da je zadovoljan onim što je njegova ekipa prikazala na ABA Superkupu u Laktašima.

- Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobedi. Zadovoljni smo posle ovog turnira u Laktašima, odigrali smo dve jake, zahtevne utakmice. Odmerili smo se sa ekipama koje pretenduju na sam vrh ABA lige. Budućnosti smo parirali do poslednjih sekundi utakmice - rekao je Čanak novinarima u Laktašima. Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u finale ABA Super kupa, pošto su u polufinalu izgubili od Budućnosti sa 87:90 posle produžetka.

Čanak je nakon uzbudljivog polufinala otkrio šta ga raduje, a šta ne u igri svoje ekipe. - Raduje me skakačka dominacija protiv ekipe koja će igrati Evroligu. A ono što me ne raduje... Kada igraš protiv ekipe takvog kvaliteta, ne smeš da dozvoliš da izgubiš utakmicu zbog koš faulova koje primaš. Dešavalo se i kad nismo bili u bonusu - rekao je Čanak.

Košarkaši Partizana poraženi su od Budućnosti
Košarkaši Partizana poraženi su od Budućnosti foto: Starsport©

On je naveo da će crno-beli pokušati da izvuku najbolje iz dva meča odigrana u Laktašima i da se što bolje spreme za početak ABA lige i utakmicu protiv Cedevite

- Očekujemo da nam se priključe Veličković i Si, ali to neće biti instant pojačanje, jer su to ljudi koji nisu igrali mesec dana, sigurno će im biti potrebno da udju u ritam - rekao je Čanak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.