TOMIĆ PRED SUPERKUP: Ne očekujem od Simanića da bude nosilac igre, u januaru sledi ono pravo!
Foto: kkcrvenazvezda.rs

aba liga

TOMIĆ PRED SUPERKUP: Ne očekujem od Simanića da bude nosilac igre, u januaru sledi ono pravo!

Zvezda sutra igra prvu utakmicu Superkupa, protivnik joj je Olimpija

Objavljeno: 19:18h

Milan Tomić je rekao da je Crvena zvezda imala dobar pripremni period, ali da su problem bile povrede igrača pred početak Superkupa u Laktašima. - Pripreme su prošle u najboljem mogućem redu. Imali smo dva povređena igrača (Davidovac, Nenadić), kao i Cirbesa koji je bio odustan zbog obaveza u reprezentaciji Nemačke. To se dešava u pripremnom periodu, uvek postoje povrede. Bitno je da imamo dobru ekipu i da svi povređeni imaju kvalitetne rezerve u timu. Što se nas ekipe, sutra nam je prva zvanična utakmica ABA lige. Ići ćemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Niko od trenera ili igrača ne potpisuje ugovor sa pobedom i osvajanjem trofeja unapred. Košarka je sport gde uvek učestvuju dve ekipe i ja se iskreno nadam da će od danas navijači imati priliku da vide lepe i jake utakmice i da će otići zadovoljni kući -rekao je Tomić.

Košarkaši Crvene zvezde na treningu u Hali Pionir
Košarkaši Crvene zvezde na treningu u Hali Pionir foto: Starsport©

Aleksa Radanov i Boriša Simanić su se pripremali sa prvim timom, a novinare je zanimalo da lu su položili ispit, odnosno da li će za njih biti mesta u Zvezdi ove sezone. - Pokazali su da mogu da budu u Zvezdi i moja odluka je da budu tu. Ne očekujem od njih da odskoče i postanu nosioci Zvezde odmah, ali sigurno očekujem da do januara meseca napreduju, da rade i, što je najbitnije, oni slušaju na treningu iskusne igrače i mene, jer prvo treba da slušaju trenera. Svakog dana napreduju sve više i više od njih očekujem jednu uspešnu sezonu - rekao je Tomić.

Boriša Simanić i Aleksa Radanov na medicinskim pregledima
Boriša Simanić i Aleksa Radanov na medicinskim pregledima foto: kkcrvenazvezda.rs

Zvezda sutra igra prvu utakmicu Superkupa, protivnik joj je Olimpija. Na pitanje o njoj, Tomić je uz osmeh odgovorio u stilu "Broja 1" iz stripa "Alan Ford". - Posle nekih većih pobeda u Evroligi prošle sezone, dok sam bio član Olimpijakosa, kao protiv Reala ili Fenerbahčea, šalili smo se da je mnogo bolje da se pobedi nego da se izgubi - odgovorio je Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.