KOJI ON IMA PROBLEM SA SRBIMA: Šikanirao Paspalja i Miličića, a sada tera i njega!
Foto: Reuters

lud čovek

KOJI ON IMA PROBLEM SA SRBIMA: Šikanirao Paspalja i Miličića, a sada tera i njega!

Stojanović ima 21 godinu, i u karijeri je igrao za Crvenu zvezdu, FMP, Orlandinu, a trenutno je član Torina. Nekada je bio čak i MVP Evrolige za juniore

Objavljeno:

Srpski košarkaš Vojislav Stojanović je ove sezone stigao u Torino koji ove sezone vodi legendarni Leri Braun.

Trener njegovo kluba, koji je u karijeri vodio mnogo NBA timova, a čak je sa Pistonsima osvojio šampionski prsten izjavio je da mu se nekadašnji košarkaš Crvene zvezde ne uklapa u sistem pa postoji mogućnost da dođe do prekida saradnje.

foto: Fonet

On se iz tabora crveno-belih otisnuo u Italiju, gde je prvo bio član Kapo d'Orlandu, u kojem je proveo čak tri sezone, a prošle je bio kapiten, pa su ga dobre partije preporučile Torinu.

Leri Braun je bio trener i Darku Miličiću tokom njegovog šampionskog boravka u Detroit Pistonsima početkom 2000-ih, kao i 90-ih Žarku Paspalju, a zanimljiva činjenica vezana za Brauna i srpske košarkaše je ta da je poznati stručnjak vrlo malo koristio njihove usluge, čak premalo.

Stojanović ima 21 godinu, i u karijeri je igrao za Crvenu zvezdu, FMP, Orlandinu, a trenutno je član Torina. Nekada je bio čak i MVP Evrolige za juniore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.