KATASTROFALNE VESTI: Reprezentativac Srbije pokidao prednje ukrštene ligamente!
Foto: Dado Đilas

UŽAS

KATASTROFALNE VESTI: Reprezentativac Srbije pokidao prednje ukrštene ligamente!

Nadamo se da će oporavak teći kako treba, te da ćemo ga u 2019. opet gledati na košarkaškim parketima...

Objavljeno: 22:23h

Katastrofa!

Samo nekoliko dana posle velikog peha za Milana Mačvana, kome je čak i karijera pod znakom pitanja zbog povrede kolena, slično se desilo još jednom srpskom reprezentativcu Dejanu Todoroviću.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević je još na konferenciji za medije posle trijumfa nad Estonijom nagovestio da stvari ne izgledaju dobro, a pregled magnetnom rezonancom potvrdio je najcrnje slutnje - Todorović je postao žrtva najteže povrede modernog sporta. Specijalistički pregled magnetnom rezonancom razrešio je sve dileme... Čim je otok na levom kolenu splasnuo, utvrđeno je da su stradali ligamenti i da je sezona za njega gotovo sigurno završena. On je već u ponedeljak operisan i sada mu predstoji pauza od oko devet meseci.

Povreda Dejana Todorovića
Povreda Dejana Todorovića foto: Youtube / Printscreen

Dejan Todorović se povredio u pripremnom meču Mursije, koja ga nije pustila da igra za reprezentaciju u septembru, protiv Huventuda u subotu. Sve se dogodilo posle lošeg doskoka, kada je koleno samo klecnulo. Todorović se odmah uhvatio za levo koleno i već tada bilo je jasno da mu preti ono najgore... Postojala je minimalna šansa da je povreda manje štete, ali su doktori rekli svoje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.