OVO SU DOBRE VESTI ZA SALETA: Jović najavio da će on i Lučić igrati u sledećem prozoru kvalifikacija bez obzira što dan ranije imaju meč sa Bajernom!
Foto: Printscreen

PLAN

OVO SU DOBRE VESTI ZA SALETA: Jović najavio da će on i Lučić igrati u sledećem prozoru kvalifikacija bez obzira što dan ranije imaju meč sa Bajernom!

Povrede i otkazi su problem za selektora

Objavljeno: 12:23h

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Estoniju u kvalifikacijama za Mundobasket uprkos nevoljama koje su je snašle.

Povrede i brojni otkazi su problem za selektora Aleksandra Đorđevića, ali ima šanse da tako ne bude u novembru iako je sistem kvalifikacija komplikovan.

- Novim sistemom nisam impresioniran. Postoji velika verovatnoća da ću biti na raspolaganju i za novembar pošto sa klubom igramo 29. novembra protiv Makabija, a reprezentacija igra 30. u Izraelu takođe. Postoji velika verovatnoća da u dogovoru sa selektorom i klubom, Lučić i ja ostanemo jedan dan i da igramo i taj meč sa Izraelom tamo. Iskreno radujemo se i čekamo da vidimo šta će biti - rekao je Stefan Jović, plejmejker Srbije i minhenskog Bajerna.

Ako klub izađe Joviću u susret, to će značiti da će odigrati tri meča u četiri dana.

- Evroliga i kvalifikacije igraju se tog četvrtka i petka. Iz nekog mog ličnog ugla, ako nemamo utakmicu 1. i 2. decembra, ne vidim zašto mi klub ne bi izašao u susret. Verovatno će nemačka liga biti tog vikenda, a ako budemo igrali drugog, mislim da i to neće biti problem. Ja ću svakako izraziti želju da igram. Samo od rasporeda zavisi - zaključio je Jović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.