SALE ĐORĐEVIĆ: Brinu me povrede, Bogdanovića muči operisano koleno!
Foto: Starsport©

nova pobeda

SALE ĐORĐEVIĆ: Brinu me povrede, Bogdanovića muči operisano koleno!

Sledeće mečeve naša reprezentacija igra u novembru protiv Izraela u gostima i Grčke u Beogradu

Objavljeno: 22:48h

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je u Beogradu selekciju Estonije sa 91:65 i tako napravila još jedan korak ka Mundobasketu 2019. godine u Kini.

Selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević obratio se novinarima posle meča:

- Ozbiljan pristup, reakcija je odlična posle poraza od Grčke. Imali smo dobru odbranu i koncentraciju i odatle smo tražili solucije da dođemo do pobede. Svaka pobeda u kvalifikacijama je izuzetno važne. Druge utakmice u grupi su izuzetno važne, ne krijemo da nam ti rezultati idu na ruke, ali mi moramo da "gledamo u svoj tanjir" jer niko nikada nije poklonio reprezentaciji Srbiji plasman na Mundobasket.

Malo o povredama:

- Brinu me povrede, čuo sam se sa Todorovićem i rekao da ne dođe na ovaj kvalifikacioni prozor, ostaje velika žal za povredama njega i Mačvana. Čujem se i sa njim, a brine i povreda Birčevića koja tek treba da se analizira. Sigurno će KSS da se zahvali svim klubovima koja je pustila igrače za ove naše akcije.

Bogdanović je već na početku susreta posle date početne trojke otrčao u svlačionicu i nije se vraćao na parket, a selektor je otkrio o čemu se radi.

- Bogdan je osetio neku nelagodnost u kolenu koje je operisao, pa nismo hteli da rizikujemo ni mi ni on, obavestićemo vas u ponedeljak o svemu, ali nadam se da nije ništa ozbiljno.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.