VUJOŠEVIĆ PONOVO U PIONIRU: Zvezdu ne mogu da gledam, na mečeve Partizana iz određenih razloga ne mogu da dolazim!
Foto: Starsport©

na starom mestu

VUJOŠEVIĆ PONOVO U PIONIRU: Zvezdu ne mogu da gledam, na mečeve Partizana iz određenih razloga ne mogu da dolazim!

- FIBA mora da nađe način da se ova takmičenja igraju kad NBA igrači mogu da dođu

Objavljeno: 09:15h

Meč selekcije Srbije i Estonije u osmom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo je iz prvog reda pratio i proslavljeni stručnjak Duško Vujošević.

Prokomentarisao je kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

- Zdravlje mi je dosta dobro, imam probleme sa bubrezima. Treba da radim transplantaciju sve ostalo je sređeno. Ipak, pošto je posao javni, a radim ga uz bolest kad me nema se pomalo izmanipuliše kako kome odgovara i daju se katastrofične neke izjave. Dosta je to pod kontrolom - reči su doskorašneg selektora Bosne i Hercegovine.

Novinare je zanimalo da li će sledeće sezone češće gledati mečeve Partizana.

- Zavisi od njihovog ponašanja, mi smo stalno na sudu. Ja sam zaslužan za za taj klub i da me oni dovode u ovom stanju da stalno budem na BAT-u, da stalno tužim smatram licemernim da svojim prisustvom podržavam klub - naveo je Vujošević.

foto: Starsport©

- Došao sam da razbijem strah, prvi put sam u "Pioniru" posle onog kada sam bio zadnji put. Ovo izgleda smešno, ali je tako. Zvezdu ne mogu da gledam, za Partizan navijam, ali iz određenih razloga neću da dolazim da gledam i eto normalno je da reprezentaciju da dođem da gledam. Moje odsustvo se tumaći ovako i onako, ali sam u suštini dosta dobro - rekao je strateg.

foto: Saša Pavlić Koky

Kako kaže Vujošević dopalo mu se zalaganje Srbije koje je video.

- Gledam na terenu šta se dešava, svidelo mi se kako igraju. U stavu su, ozbiljno, trče, ima potencijal kad bi tu bili još Jokić i Marjanović i još neki igrači to bi bila ekipa za zlatnu medalju. FIBA mora da nađe način da se ova takmičenja igraju kad NBA igrači mogu da dođu, kad oni budu dolazili onda će i ove koji igraju Evroligu da bude sramota i Evroligu samu. Nema taj potencijal da bira vreme, mnora da se prilagodi i da nađe način, diplomatski i inteligentan da NBA igrači mogu ovde da budu prisutni i da se vrati značaj ovim utakmicama - zaključio je Vujošević.

foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.