JANKOVIĆ VIŠE NIJE U ZVEZDI, A ŠTA JE S PARTIZANOM? Oglasio se Ostoja Mijailović i javno otkrio sve!
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

BEZ DLAKE NA JEZIKU

JANKOVIĆ VIŠE NIJE U ZVEZDI, A ŠTA JE S PARTIZANOM? Oglasio se Ostoja Mijailović i javno otkrio sve!

- Odnos Jankovića i njegovog, koliko sad čujem, već bivšeg kluba je njihov lični odnos i ne želim da ga komentarišem - rekao je predsednik Partizana

Objavljeno: 14:18h

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otvoreno je odgovorao na pitanja o Stefanu Jankoviću i njegovom eventualnom angažovanju.

Mnogo prašine se podiglo oko Jankovića, Zvezda je izdala saopštenje, a klubu sa Malog Kalemegdana nije ostao dužan ni krilni centar, koji je rekao da će tužiti svoj doskorašnji tim.

- Odnos Jankovića i njegovog, koliko sad čujem, već bivšeg kluba je njihov lični odnos i ne želim da ga komentarišem - započeo je predsednik Partizana.

Stefan Janković bio je veoma emotivan u duelima sa Partizanom
Stefan Janković bio je veoma emotivan u duelima sa Partizanomfoto: Dado Đilas

Da li će Janković postati novi član crno-belih još nije potvrđeno, ali deluje da postoji velika mogućnost da se potpis dogodi u skorijoj budućnosti.

- Stefan je interesantan igrač, mlad, perspektivan, ima srpski pasoš, ali nije jedini koji nam je interesantan. Sve vreme se zalažem da tim Partizana pre svega bude popunjen mladim srpskim igračima i možda je ovo baš dobra prilika za nas. Razmislićemo - nadovezao se Mijailović.

Predsednici dva naša najveća košarkaška kluba
Predsednici dva naša najveća košarkaška klubafoto: Beta/Branislav Božić, Zorana Jevtić

Crvena zvezda je izdala saopštenje u kome sugeriše da je Janković već potpisao predugovor s "jednim klubom", misleći na Partizan.

- Već sam se izjasnio o ovom pitanju, ne želim da komentarišem odnos Crvene zvezde i Stefana Jankovića. Obično kada želim nešto da kažem, kažem to direktno, a ne govorim u rebusima - odgovorio je Ostoja Mijailović.

Nenad Čanak crta akciju Partizana
Nenad Čanak crta akciju Partizana foto: Printscreen/Twitter/@PartizanBC

Partizan se nije proslavio u pripremnom periodu, na turneji po Španiji zabeležio je jednu pobedu i četiri poraza. Beogradski crno-beli su pobedili samo Angolu.

- Cilj turneje je bio da uočimo sve naše eventualne nedostatke i budemo sigurni sa čime raspolažemo. Sigurno ne mogu biti zadovoljan postignutim rezultatima, koji su, po mom mišljenju, sada najmanje važni. Veoma je bitno da smo uočili nedostatke. Pred nama je dve nedelje do početka ABA lige i dovoljno vremena da se problemi reše - smatra Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.