NITI OVAKO IGRAMO, NITI TRENIRAMO: Đorđević ističe da će sa igračima morati da priča o načinu igre posle poraza od Grka!
Foto: Starsport©

Nezadovoljan

NITI OVAKO IGRAMO, NITI TRENIRAMO: Đorđević ističe da će sa igračima morati da priča o načinu igre posle poraza od Grka!

Srpski selektor je istakao da nam se sporo lopta kretala u napadu, da su nam nedostajale asistencije...

Objavljeno: 23:11h

Košarkaši Srbije su doživeli poraz u Grčkoj i došli time u nimalo laku situaciju za plasman naMundobasket.

Vrlo bleda igra naše reprezentacije na Kritu uzrokovala je i treći poraz našeg tima u kvalifikacijama, te nam sada dišu za vrat Izrael i Gruzija, dok su se Nemačka i Grčka već odlepile i takoreći obezbedile odlazak u Kinu naredne godine.

Posle utakmice Aleksandar Saša Đorđević je rekao ono što je bilo vidljivo i svima koji su posmatrali utakmicu, a to je brzopleta igra u napadu i nedovoljno čvrstoće u odbrani.

- Grčka je danas igrala snažnije. U pojedinim momentima utakmice bili su jako snažni fizički, a to je veoma potrebno u ovakvim utakmicama. Nismo našli našu najbolju formu. Ofanzivno se lopta nije kretala, bilo smo jako spori. To je nešto o čemu moramo da pričamo i da to vežbamo. Ovo nije način na koji mi igramo niti kako treniramo. Obično imamo više asistencija, oko 30 po meču, a danas smo imali manje od pola od toga (14). A to nije dobro - rekao je Đorđević.

Naredni meč Srbija igra u nedelju protiv Estonije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.