UMISLIO DA JE VELIKI I IZAZVAO NBA LEGENDU: A kad se ovaj pojavio u hali sa 100.000 dolara i objasnio mu neke stvari, nestao je u mišju rupu!
Foto: Print Screen Youtube

Pobegao

UMISLIO DA JE VELIKI I IZAZVAO NBA LEGENDU: A kad se ovaj pojavio u hali sa 100.000 dolara i objasnio mu neke stvari, nestao je u mišju rupu!

Nesvakidašnja opklada

Objavljeno:

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Nik Jang izazvao je nekadašnjeg NBA igrača Gilberta Arinasa na šutiranje trojki, a ulog je bio ni manje ni više nego 100.000 dolara.

Bivši košarkaš je rekao kako misli da može da pogodi 85 trojki iz 100 pokušaja, a da prošlogodišnji šampion može 78, i Nik je odmah dobio odgovor:

- Gil je pomalo star, zar ne? Evo, neka on odredi vreme, bilo kada, bilo gde... I neka odredi u šta ćemo se kladiti. Nema problema.

Odgovor je odmah stigao, 36-godišnji Gilbert je došao u jednu halu i sa sobom poneo 100.000 američkih novčanica koje je istresao na zemlju.

- Evo love, spreman sam da mu isprašim dupe... Prvi sam došao i čekam ga. On kasni, daću mu još 30 minuta da se zagreje - rekao je Gilbert.

Jang se nije pojavio, tako da je Arinas sam počeo da šutira, a tom prilikom je takođe pokazao da još nije za staro gvožđe, jer je od 100 pokušaja 95 puta bio precizan.

- Umalo da oborim svoj rekord od 96 pogodaka. Zar je on mislio da sam sve vreme plandovao? - smejao se Arinas.

Videćemo kakav će biti odgovor Svegi Pi-ja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.