Nije baš tako planirao: Stasavao u Zvezdi, igrao u Partizanu, a sada je u drugoj ligi!
Foto: KK Crvena zvezda, KK Partizan

da li će se tamo dokazati?

Nije baš tako planirao: Stasavao u Zvezdi, igrao u Partizanu, a sada je u drugoj ligi!

- Tu sam da pomognem koliko mogu - rekao je na predstavljanju u novom klubu

Objavljeno:

Košarkaši Borca dobili su veliko pojačanje pred start ABA 2 lige. U halu pored Morave stigao je iskusni centar Đorđe Majstorović, koji će znanjem i iskustvom pomoći Čačanima u narednoj sezoni.

- Rođen sam, odrastao i ponikao u Čačku. Posle mnogo godina vratio sam se kući, i mogu slobodno da kažem da nigde nije lepše nego ovde - istakao je Majstorović.

Nekadašnji košarkaš Smedereva, Metalca, MZT-a iz Skoplja i Partizana omladinski staž prošao je u Crvenoj zvezdi. Sada će se dokazivati pred simpatizerima Borca.

- Nisam imao mnogo prilike da igram pred Čačanima. Međutim, nema sumnje da će biti predivno igrati u dvorani kraj Morave. Verujem da ćemo uz pomoć vatrene publike uspeti da ove sezone pravimo dobre rezultate.

Đorđe Majstorović (desno)
Đorđe Majstorović (desno) foto: Filip Plavčić

O ličnim ambicijama:

- Tu sam da pomognem Borcu koliko mogu. Pre svega, potrebno mi je da uđem u takmičarsku formu. Verujem da sam ovde na obostrano zadovoljstvo. Već sam odradio određeni broj treninga, a takođe nastupao sam i u pripremnoj utakmici protiv Krke - rekao je Đorđe Majstorović.

Nadamo se da ga rakija, koje u Čačku ima na galone i galone, neće odvući sa pravog puta i želimo mu svu sreću u drugom po rangu balkanskom košarkaškom takmičenju.

BONUS VIDEO: Espreso u redu s navijačima Zvezde koji čekaju na karte za Ligu šampiona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.