Za Džikića će Kup biti jedna zanimljiva rabota, a Radonjića za sada ne zanima!

Kapiten usrećio Partizan

Za Džikića će Kup biti jedna zanimljiva rabota, a Radonjića za sada ne zanima!

Treneri večitih rivala izneli su svoje utiske nakon žreba za Kup Radivoja Koraća
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je žreb za košarkaški Kup Radivoja Koraća za njegovu ekipu sličan prošlogodišnjem i da bi voleo da ishod bude isti kao u sezoni kada je osvojen trofej, ali je naglasio da je trenutno ekipa koncentrisana na utakmice koje joj predstoje pre turnira u Nišu. - Žreb je sličan prošlogodišnjem, pa neka na kraju bude kao i prošle sezone. U ovom trenutku je naš fokus na mečevima koji nas čekaju do kupa, a kojih ima mnogo. Sutra putujemo u Tursku i moramo da se spremamo za taj meč i rešavamo probleme koji nisu mali - rekao je Radonjić.

Saša Pavlić Koky
Žrebom je odlučeno da Zvezda treću uzastopnu odbranu trofeja počne utakmicom protiv Smedereva, a onda bi u polufinalu igrala protiv Partizana. - Prvi meč igramo protiv Smedereva. Trudićemo se da tu budemo na nivou, a onda idemo od dana do dana. Nadam se da ćemo biti dobri, a siguran sam da ćemo svi biti jako motivisani za kup - rekao je Radonjić. Partizan će u četvrtfinalu igrati protiv lidera KLS-a, FMP-a, a taj par je izvukao kapiten crno-belih Vanja Marinković.
- Naš kapiten je izvukao najkvalitetniju ekipu iz KLS-a, a onda žrebom dalje znate več kako ide redosled. Tako da, što se nas tiče, kup je jedna zanimljiva rabota. Kup je prilika za svih osam klubova. Nokaut sistem ne donosi prednost kvalitetnijim timovima. Ponekad srećnijim, ponekad zdravijim, ponekad nadahnutijim. Ne bih rekao da taj turnir u Nišu izaziva neki preveliki pritisak kod nas - rekao je Aleksandar Džikić. Iz bezbednosnih razloga, Partizan i Zvezda ne mogu da igraju utakmice istog dana, tako da je Partizanov meč pomeren za četvrtak. - Sigurno je bolje da igramo u četvrtak, nego u petak ili ako prođemo dalje, u subotu i nedelju. Ponavljam, kup je zamišljen tako da se izjednače šanse svih osam timova. Ne razmišljamo o derbiju, razmišljamo o FMP-u - rekao je Džikić. Kup se igra u Nišu od 18. do 21. februara. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.