Katastrofa: Poznato kolika pauza čeka Milana Mačvana!
Foto: Dado Đilas

karijera pod znakom pitanja

Katastrofa: Poznato kolika pauza čeka Milana Mačvana!

Gorim vestima nismo mogli da se nadamo...

Objavljeno: 14:30h

Jednom rečju - katastrofa. Kako piše MOZZART Sport, Milan Mačvan će zbog nove povrede kolena morati na operaciju u utorak, a pauza posle toga biće šest meseci u najboljem, odnosno devet u najgorem slučaju.

Mačvan se vratio treninzima pre nekoliko nedelja, nakon šest meseci pauze zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata, ali mu se ponovo dogodila gotovo ista stvar.

- Kao i prošli put dobio sam udarac sa strane i nisam imao sreće. Moja porodica je uz mene i njihova podrška mi je potrebna. Biće teško, ali ne i nemoguće da se vratim i boriću su za to - rekao je Mačvan koji će narednih dana biti operisan.

Milan Mačvan
Milan Mačvan foto: Dado Đilas

Mačvanu su u januaru, na utakmici Evrokupa sa Zenitom, stradali prednji ukršteni ligamenti, a posle toga je operisan na klinici u Augzburgu.

Vratio se pre nekoliko nedelja, ali opet je doživeo peh. Posle te pomenute pauze od šest do devet meseci, sigurno neće biti isti kao pre, ali ništa nije nemoguće kada je sport u pitanju.

Milane, želimo ti da zaigraš u Kini 2019. godine i da se sa Orlovima plasiraš u finale gde ćete se sastati sa Drim timom - pa ko pobedi, pobedi!

BONUS VIDEO: Himna Srbije se pevala i u Litvaniji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.