Ker obožava tenis: Federer me podseća na Karija, ali bih Đokovića doveo u Golden Stejt!
Foto: Reuters

CARSKA IZJAVa

Ker obožava tenis: Federer me podseća na Karija, ali bih Đokovića doveo u Golden Stejt!

I legenda NBA lige obožava srpskog tenisera

Objavljeno:

Trener NBA šampiona Golden Stejt Voriorsa, uživa još kratko u zasluženom odmoru pre nego što se najbolji košarkaši svijeta vrate na parkete sljedećeg mjeseca.

Ker je veliki ljubitelj tenisa, a proteklog nedelje viđen je u Njujorku na mečevima poslednjeg Grend slema sezone US opena. To je podstaknulo službenu stranicu ATP-a da napravi intervju s proslavljenim trenerom.

- Đoković, Nadal i Federer su mi omiljeni igrači. Pogledajte samo muški deo žreba, ovo je najbolje što možemo ikada da videmo. Ovo su neki od najboljih tenisera svih vremena. Đoković je meni omiljen, Nadal fizički imponira, a Federer me podseća na Stefa Karija - rekao je Ker.

Rodžer Federer
Rodžer Federer foto: Printsreen/Youtube

Divi se dugovečnosti Federera s kojim je cela ekipa Voriorsa imala susret prošle sezone na Mastersu u Šangaju:

- To je bilo neverovatno. Drejmond Grin ga je pitao kako uspeva da ostane na vrhu toliko dugo, jer mi pokušavamo isto, a to je teško. Rodžer je jednostavno odgovorio, pričajući o balansu između posla i porodice, o tome kako voli svoju porodicu i svoj život.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: AP

Na pitanje kome bi od najboljih tenisera ponudio NBA ugovor, odmah je odgovorio:

- Uh, pokušao bih s Novakom. Mislim da može svakoga da čuva jer jako dobro kreće noge s jedne na drugu stranu i mislim da može da ostane ispred bilo koga. Bio bi dobar u kontrama. Voleo bih da ga vidim na košarkaškom terenu - završio je Ker.

BONUS VIDEO Espreso intervju: Uroš Trifunović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.