Zbog Bogdana sam hteo iz Partizana u Fenerbahče!
Foto: Saša Pavlić Koky

željko ima novog "Srbina" u timu

Zbog Bogdana sam hteo iz Partizana u Fenerbahče!

- Nedostajalo mi je pravo navijanje na utakmicama dok sam bio u NBA ligi - kazao je Francuz

Objavljeno:

Veliki ljubimac Grobara i član francuske reprezentacije Žofri Lovernj od ove sezone braniće boje turskog Fenerbahčea, a u razgovoru za klupski sajt izneo je svoje imresije i očekivanja.

Francuz je veliki prijatelj sa Bogdanom Bogdanovićem sa kojim je i ranije imao želju da sarađuje u timu Želimira Obradovića.

- Veoma sam srećan i uzbuđen zbog nove sezone. I ranije sam razmišljao o mogućnosti da dođem u Fenerbahče, još dok sam bio u Partizanu. Hteo sam da igram ovde zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem, ali, na žalost, nije bilo moguće u tom trenutku. Imamo sve preduslove da budemo uspešni i verujem da ćemo uspeti. Ovde imamo uslove kao u NBA ligi. Po dolasku u Istanbul bilo mi je malo teže, jer sam praktično od aprila bio na odmoru - rekao je Lovernj.

Da li može da nosi Fenerbahče kao Bogdanović nije siguran, ali veruje da će naći načina da adekvatno pomogne ekipi. - Ne kažem da sam perfektan šuter kao Bogdan, ali mogu da doprinesem ekipi na različite načine.

Lovernj je poznat kao neko ko igra sa puno strasti, poznato je koliko je zavoleo Partizan, a posebno navijače crno-belih. Prošlu sezonu je proveo u San Antoniju, ali kako kaže nedostajala mu je evropska publika.

- Navijači mogu mnogo da pomognu. Nedostajalo mi je pravo navijanje na utakmicama dok sam bio u NBA. Po dolasku u Fenerbahče dobio sam toliko poruka na društvenim mrežama, da nisam mogao sve da ih pročitam. Dobio sam oko 10.000 novih pratilaca. Neka nastave da nas podržavaju, a mi ćemo na terenu dati sve od sebe - zaključio je košarkaš Fenerbahčea.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.