Bogdanović o reprezentaciji: Neko voli, neko ne - ja igram iz ljubavi!
Foto: AP

ISKREN KAO I UVEK

Bogdanović o reprezentaciji: Neko voli, neko ne - ja igram iz ljubavi!

- Ostalo je sve neka druga priča - kaže košarkaš Sakramenta.

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je u razgovoru za Mozzart sport otkrio svoje mišljenje o ne odazivanju igrača u reprezentaciju, o o odnosu sa Divcem i Stojakovićem i još mnogo toga.

Bilo je špekulacija da Bogdan neće igrati, pominjala se povreda, ali nas je srpski reprezentativac sve obradovao sa odgovorom.

- Ja sam spreman - komplet! Sve je super, oporavio sam se od povrede i operacije. Davno je to sve iza mene - rekao je Bogdan Bogdanović.

Košarkaš Sakramenta i lider naše reprezentacije ima i poruku sa saigrače i za sve one koji konkurišu za igranje za Srbiju.

- Mi ovo volimo i sve radimo iz ljubavi. Ostalo je sve neka druga priča... Stvarno je lepo doći ovde, dobra je to poruka i za ostale saigrače.

Svi oni koji se ne pojave na reprezentativnom okupljanju iznose razne razloge nedolaska, neki ćute, neki se čuvaju povreda, ali Bogdan Bogdanović ističe da nikog ne treba osuđivati.

Bogdanović u Novom Sadu
Bogdanović u Novom Sadu foto: Starsport©

- Znate kako to mogu da opišem... Kroz priču s njima. Oni su me savetovali da igram za reprezentaciju, jer i oni sami znaju koliko je to bitan momenat, a i dobra priprema za sezonu. Ja opet kažem, to je individualno. Neko voli, neko ne voli, neko ne može... Ne treba nikog osuđivati. Ko je - tu je. Ko ne može... Može sledeće godine. Idemo dalje. Treba podržati momke koji su ovde - zaključio je Bogdanović u intervjuu za Mozzart sport.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.