Hrvat umesto Vujoševića na klupi BiH? Grobari ne mogu da smisle ovog čoveka, ali Dule bi voleo da ga baš on zameni...
Foto: Dado Đilas

gospodin dule...

Hrvat umesto Vujoševića na klupi BiH? Grobari ne mogu da smisle ovog čoveka, ali Dule bi voleo da ga baš on zameni...

Imaju zajedničku istoriju...

Objavljeno:

Selektor košarkaške reprezentcije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević moraće zbog medicinskih poduhvata da napusti selekciju naših komšija. Trofejni bivši trener Partizana sada je podrobnije pojasnio situaciju za srpske medije.

- Morao sam na ugradnju prvog stenta, zbog kardioloških problema, posle koga ima period rehabilitacije od tri meseca, do ugradnje drugog. Tek nakon toga biću spreman za transplantaciju bubrega - ponovio je Vujošević nešto što je već bilo poznato, potom je dodao:

- Odlučio sam da ne budem na terenu dok ne završim čitav medicinski proces. Bilo bi nekorektno da uzimam platu u tom periodu, pa sam preporučio ljudima iz federacije da taj novac preusmere mom prvom saradniku Mensuru Bajramoviću. Međutim on iz egzistencijalnih razloga ide put Hong Konga odakle je dobio ponudu, a u opticaju za selektora se pominje Jasmin Repeša. Voleo bih da on sedne na klupu, jer posle mog preuzimanja tako mlade ekipe, došlo se u situaciju da se ide na Svetsko prvenstvo. Verujem da će ljudi iz Saveza doneti takvu odluku. Dok ne rešim svoje zdrastvene probleme neću se baviti košarkom - poručio je Dule po povratku iz Crne gore u Beograd za Blicsport.

Jasmin Repeša
Jasmin Repeša foto: Filip Plavčić

Ovakve reči ne čude, s obzirom na to da je Vujošević bio jedini sa ove strane drine na sahrani Dražena Petrovića, a da je Repeša bio upravo najbolji prijatelj košarkaškog Mocarta koji je prerano izgubio svoj život zbog saobraćajne nesreće.

Inače, mnogi se sećaju da je upravo Repeša bio trener ekipe Cedevite onda kada je usred Beogradske arene Nolan Smit izbacio Partizan u polufinalu ABA lige u poslednjoj sekundi sa pola terena, pa Grobarima ovaj stručnjak nije ostao u baš lepom sećanju.

BONUS VIDEO: Terzić najavio: Zvezda vraća Boaćija

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.