Sale ga pustio da se spremi za novu sezonu! Posle Jokića i Birčevića, Srbija ostala bez još jednog bitnog igrača pred Grčku i Estoniju
Foto: Dado Đilas

NOVE LOŠE VESTI...

Sale ga pustio da se spremi za novu sezonu! Posle Jokića i Birčevića, Srbija ostala bez još jednog bitnog igrača pred Grčku i Estoniju

On je imao tešku povredu prošle sezone, pa ovo i nije toliko nelogično...

Objavljeno:

Vest da će Stefan Birčević propustiti reprezentativnu akciju u septembru pošto i dalje nije zalečio povredu zadnjih ukrštenih ligamenata kolena odzvonila je ovog jutra, a dok selektor Aleksandar Đorđević zaista ne otkrije svoje planove za početak priprema izvesno je da u istim zasad neće biti ni Ognjen Kuzmić.

Kako piše MOZZART Sport, visoki momak iz Doboja i dalje nije u potpunosti spreman za najveće košarkaške izazove, zbog čega Sale Nacionale ne želi da ga opterećuje. On će ga pustiti da se sa Real Madridom polako pripremi za novu klupsku sezonu.

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić foto: EPA/Tolga Bozoglu

Ubacivanje Kuzmića u vatru dok povreda i dalje nije zalečena bio bi loš potez i za klub, ali i za reprezentaciju, jer povreda prednjih ukrštenih ligamenata može veoma lako da se vrati.

Osim Kuzmića, u nacionalnom timu neće biti Nikole Jokića i Stefana Birčevića.

Izgled skraćenog spiska za utakmice sa Grčkom na Kritu (13. septembar) i Estonijom u Beogradu (16. septembar) biće objavljen u sredu, a najviše će zavisiti od dogovora sa Klipersima na temu Miloš Teodosić i Boban Marjanović.

Odgovor iz "Grada anđela" trebalo bi da stigne u toku ovog utorka...

Jedva čekamo da ga čujemo!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.