Novi udarac za reprezentaciju! Još jedan otkaz Saletu Đorđeviću!
Foto: Fonet

PROBAO JE, NIJE USPEO

Novi udarac za reprezentaciju! Još jedan otkaz Saletu Đorđeviću!

Velika šteta pred četvrti prozor kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019...

Objavljeno:

Aleksandar Đorđević bi u sredu trebalo da saopšti konačan skraćeni spisak za četvrti prozor kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine, a novi peh zadesio je naš nacionalni tim, samo dan pre toga.

Kako piše Sportski žurnal, na njemu neće biti Stefana Birčevića, zbog povrede zadnjih ukrštenih ligamenata.

Stefan Birčević
Stefan Birčević foto: Filip Plavčić

On neće moći da pomogne saigračima na duelima sa Grčkom na Kritu 13. septembra i Estonijom u beogradskoj dvorani Aleksandar Nikolić tri dana kasnije.

- Ne bih odbio poziv za reprezentaciju ni za živu glavu! Pa, meni je državni tim dao mnogo više nego ja njemu. Hteo sam i pored povrede zadnjih ukrštenih ligamenata kolena da pokušam da se spremim za okupljanje reprezentacije. Međutim, ne ide kako sam priželjkivao. Čitavo leto sam dolazio iz mojih Šopića u Beograd ne bi li oporavio koleno. Nadgledao je to i kondicioni trener državnog tima Mladen Mihailović, ali vreme oporavka ne može da se ubrza - istakao je Stefan Birčević.

Da podsetimo, od ranije je poznato da je Nikola Jokić odbio poziv!

Aleksandar Đorđević sada može da računa na 22 igrača:

Bogdan Bogdanović (Sakramento), Nemanja Bjelica (Sakramento), Miloš Teodosić (LA Klipers), Boban Marjanović (LA Klipers), Nemanja Nedović(Armani Milano), Dragan Milosavljević (Unikaha), Nikola Kalinić (Fenerbahče), Stefan Jović (Bajern), Vladimir Lučić (Bajern), Stevan Jelovac (Bamberg), Ognjen Kuzmić (Real Madrid), Marko Simonović (Zenit), Miroslav Raduljica (Đangsu), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Vasilije Micić (Anadolu Efes), Stefan Peno (Alba), Aleksa Avramović (Vareze), Dejan Todorović (Mursija), Nikola Jovanović (Avelino), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Aleksa Radanov (Crvena zvezda) i Đorđe Gagić (Partizan).

BONUS VIDEO: Goran Zakarić posle meča sa Bešiktašom

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.